Рецепти muscleman.com.ua
Гоголь-моголь на пасху
Знаете ли вы что такое гоголь-моголь? Якщо в двох словах, то это смесь яичного белка и сахара. И сегодня мы будем готовить пасхальный гоголь-моголь, которым украшают пасхальные куличи. опис приготування: Долгое время я даже и не подозревала, что белая глазурь, которой покрыта вся пасхальная вы...
Шоколадні сердечка з вершковим мусом
Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою. опис приготування: Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки. Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку. Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діамет...
Гребінці у вершковому соусі
Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі! опис приготування: Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все щ...
Сібас на сковороді
Сібас на сковороді — чудове легке блюдо, яке не тільки корисно, але і виглядає надзвичайно естетично і апетитно. Сибас — це смачна, насичена корисними елементами і не калорійна риба. опис приготування: Сібас - це морська риба, яку легко впізнати по білому щільному м'яса з трохи солодкуватим см...
Конопляна каша
Грибні закуски не тільки дуже смачні, але і неймовірно апетитні. Пропоную вам рецепт приготування печериць з куркою і сиром, запечених в духовці — відмінний варіант для святкового столу. опис приготування: Приготовані за цим рецептом печериці з куркою і сиром в домашніх умовах неймовірно краси...
Глазур для паски тягуча
Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....
Суші з вугром
Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а виходить смачніше, ніж в суші-барі! опис приготування: як вид, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класични...
Грибний суп з капустою
Якщо вам подобаються грибні супи, дуже рекомендую приготувати чудовий грибний суп з капустою. Суп має приємну консистенцію, виходить наваристим і дуже ситним. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного супу з капустою. Суп готується зовсім нескладно, зазвичай я ви...
Фляки
цей густий, насичений суп зігріє вас в холодну пору року. Ви не тільки нагодуйте, але і здивуєте рідних смаком і ароматом супу. Поживна і корисна страва урізноманітнює ваше щоденне меню. опис приготування: Фляки — це польський дуже смачний, густий, наваристий суп. І ось сьогодні я згадав свої ...
Яловичі реберця в вині
Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець! опис приготування: Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте....
Яловичина з кукурудзою і спаржею
Рецепт приготування смаженої яловичини з кукурудзою, спаржею і грибами. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати спаржу, гриби, кукурудзу, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки спаржа не підрум'яняться і не стане ніжною, від 5 до 6 х...
Солона червона риба
Хіба може бути закуска смачніше, ніж солона червона риба? Якщо правильно засолити червону рибу, вона виходить божественно смачною і завжди є найбільш затребуваною на будь-якому святковому столі. опис приготування: Я добре засолену червону рибу люблю більше будь-яких м'ясних виробів і делікатес...
Холодець в формочках
Якщо ви хочете подати до столу не тільки смачну, але і красиву традиційну закуску, тоді цей оригінальний варіант, як приготувати холодець в формочках, буде як не можна до речі. Спробуйте! опис приготування: Без цієї страви новорічний стіл багато собі просто не уявляють. Щоб здивувати сім'ю і г...
Шоколадні кренделі
Ці шоколадні кренделі готуються з какао, порошку і кава еспресо. Відмінна початок дня гарантовано, якщо у ваш ранок починається з такої смачної випічки! Процес приготування зовсім не складний. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадних кренделів. спершу, із зазн...
Суп з бичачих хвостів
В Іспанії, по toreadorov і фламенко, дуже популярний і любимо суп з бичачих хвостів. У дорогих столичних ресторанах кухарі не гребують готувати цю страву. Приготуємо-ка і ми суп з бичачих хвостів! опис приготування: В Іспанії страви з бичачих хвостів подаються практично в кожному ресторані або...
Глазурована свинина з сальсою з манго
Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...
Соус «ткемалі» з агрусу на зиму
Якщо ви коли-небудь пробували "; Ткемалі ";, то знаєте його фішку: це кислинка з пряним присмаком. Спочатку його варили з сливи, так як в ній є необхідний смак. Але є й інші варіанти. опис приготування: головне, щоб головний інгредієнт був злегка недозрілі, мав тверду структуру і був кисло-сол...
Холодець домашній
Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...
Гречані млинці без дріжджів
Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...
Фарширована гусяча шийка
Нескладний рецепт приготування фаршированих яловичиною качиних або гусячих шийок. опис приготування: Спочатку робимо фарш для начинки. Подрібнюємо м'ясо яловичини або курки з цибулею і часником в кухонному комбайні або за допомогою м'ясорубки. Додаємо у фарш сіль, перець, невелика кількість во...