Рецепти muscleman.com.ua

Гоголь-моголь на пасху

Гоголь-моголь на пасху

Знаете ли вы что такое гоголь-моголь? Якщо в двох словах, то это смесь яичного белка и сахара. И сегодня мы будем готовить пасхальный гоголь-моголь, которым украшают пасхальные куличи. опис приготування: Долгое время я даже и не подозревала, что белая глазурь, которой покрыта вся пасхальная вы...

Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою. опис приготування: Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки. Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку. Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діамет...

Гребінці у вершковому соусі

Гребінці у вершковому соусі

Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі! опис приготування: Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все щ...

Сібас на сковороді

Сібас на сковороді

Сібас на сковороді — чудове легке блюдо, яке не тільки корисно, але і виглядає надзвичайно естетично і апетитно. Сибас — це смачна, насичена корисними елементами і не калорійна риба. опис приготування: Сібас - це морська риба, яку легко впізнати по білому щільному м'яса з трохи солодкуватим см...

Печериці з куркою і сиром

Конопляна каша

Грибні закуски не тільки дуже смачні, але і неймовірно апетитні. Пропоную вам рецепт приготування печериць з куркою і сиром, запечених в духовці — відмінний варіант для святкового столу. опис приготування: Приготовані за цим рецептом печериці з куркою і сиром в домашніх умовах неймовірно краси...

Глазур для паски тягуча

Глазур для паски тягуча

Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....

Суші з вугром

Суші з вугром

Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а виходить смачніше, ніж в суші-барі! опис приготування: як вид, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класични...

Грибний суп з капустою

Грибний суп з капустою

Якщо вам подобаються грибні супи, дуже рекомендую приготувати чудовий грибний суп з капустою. Суп має приємну консистенцію, виходить наваристим і дуже ситним. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного супу з капустою. Суп готується зовсім нескладно, зазвичай я ви...

Фляки

Фляки

цей густий, насичений суп зігріє вас в холодну пору року. Ви не тільки нагодуйте, але і здивуєте рідних смаком і ароматом супу. Поживна і корисна страва урізноманітнює ваше щоденне меню. опис приготування: Фляки — це польський дуже смачний, густий, наваристий суп. І ось сьогодні я згадав свої ...

Яловичі реберця в вині

Яловичі реберця в вині

Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець! опис приготування: Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте....

Яловичина з кукурудзою і спаржею

Яловичина з кукурудзою і спаржею

Рецепт приготування смаженої яловичини з кукурудзою, спаржею і грибами. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати спаржу, гриби, кукурудзу, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки спаржа не підрум'яняться і не стане ніжною, від 5 до 6 х...

Солона червона риба

Солона червона риба

Хіба може бути закуска смачніше, ніж солона червона риба? Якщо правильно засолити червону рибу, вона виходить божественно смачною і завжди є найбільш затребуваною на будь-якому святковому столі. опис приготування: Я добре засолену червону рибу люблю більше будь-яких м'ясних виробів і делікатес...

Холодець в формочках

Холодець в формочках

Якщо ви хочете подати до столу не тільки смачну, але і красиву традиційну закуску, тоді цей оригінальний варіант, як приготувати холодець в формочках, буде як не можна до речі. Спробуйте! опис приготування: Без цієї страви новорічний стіл багато собі просто не уявляють. Щоб здивувати сім'ю і г...

Шоколадні кренделі

Шоколадні кренделі

Ці шоколадні кренделі готуються з какао, порошку і кава еспресо. Відмінна початок дня гарантовано, якщо у ваш ранок починається з такої смачної випічки! Процес приготування зовсім не складний. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадних кренделів. спершу, із зазн...

Суп з бичачих хвостів

Суп з бичачих хвостів

В Іспанії, по toreadorov і фламенко, дуже популярний і любимо суп з бичачих хвостів. У дорогих столичних ресторанах кухарі не гребують готувати цю страву. Приготуємо-ка і ми суп з бичачих хвостів! опис приготування: В Іспанії страви з бичачих хвостів подаються практично в кожному ресторані або...

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Соус «ткемалі» з агрусу на зиму

Соус «ткемалі» з агрусу на зиму

Якщо ви коли-небудь пробували "; Ткемалі ";, то знаєте його фішку: це кислинка з пряним присмаком. Спочатку його варили з сливи, так як в ній є необхідний смак. Але є й інші варіанти. опис приготування: головне, щоб головний інгредієнт був злегка недозрілі, мав тверду структуру і був кисло-сол...

Холодець домашній

Холодець домашній

Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці без дріжджів

Гречані млинці відносяться до істинно російським страв. Вони виходять особливо ніжними, мають гарний коричнево-кавовий колір і можуть подаватися з різноманітними начинками або соусами. опис приготування: Гречана мука не має таких в'яжучих властивостей, як пшеничне, тому, щоб млинці не розпадал...

Фарширована гусяча шийка

Фарширована гусяча шийка

Нескладний рецепт приготування фаршированих яловичиною качиних або гусячих шийок. опис приготування: Спочатку робимо фарш для начинки. Подрібнюємо м'ясо яловичини або курки з цибулею і часником в кухонному комбайні або за допомогою м'ясорубки. Додаємо у фарш сіль, перець, невелика кількість во...