Рецепт Сібас на сковороді

Рецепт Сібас на сковороді
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Сібас на сковороді — чудове легке блюдо, яке не тільки корисно, але і виглядає надзвичайно естетично і апетитно. Сибас — це смачна, насичена корисними елементами і не калорійна риба.

опис приготування:

Сібас - це морська риба, яку легко впізнати по білому щільному м'яса з трохи солодкуватим смаком, невеликій кількості кісток. сібас смажать, запікають, заварювати, гасять, готують на пару. Готується він просто і при цьому славиться велика кількість корисних властивостей.

мабуть, найважливіше в приготуванні сибаса на сковороді — це вибрати свіжу рибу. сібас свіжий, якщо: шкіра риби чиста і гладка - риба свіжа, якщо шкіра в'язка, ніби тягнеться, то доведеться відмовитися від неї. Також очі риби повинні бути ясні і незамутнені, зябра з рожевим відтінків.

Сібас на сковороді — прекрасне блюдо для легкої вечері, яке готується не більше 20 хвилин. Подавати блюдо бажано з холодним білим вином. Успіхів і приємного апетиту!


  • Очищенный сибас— 2 штуки
  • Cukinni— 1 штука
  • Зелена спаржа— 3-4 штук
  • Черрі— 5 штук
  • каперсами— 7 штук
  • сіль, перець— — За смаком
  • Свіжий кріп— — За смаком
  • Оливкова олія— — За смаком
Сібас на сковороді - фото крок 1 Черрі нарезаем четвертинками.

Сібас на сковороді - фото крок 2 Цукіні разрезаем вдоль на 4 або 6 частин. Чем ровней, тим краще.

Сібас на сковороді - фото крок 3 Очищенное филе рыбы разрезаем на две равные части и делаем косые надрезы.

Сібас на сковороді - фото крок 4 В небольшом количестве масла обжариваем цукинни на достаточно сильном огне в течение 3-5 хвилин. Чтоб сделать цукинни нежней, додаємо трохи води.

Сібас на сковороді - фото крок 5 Отдельно обжариваем черрии, солимо і перчимо до смаку.

Сібас на сковороді - фото крок 6 После того как черии обжаряться с двух сторон (по 2-3 хвилини) добавляем спаржу и обжариваем еще около 3 хвилин.

Сібас на сковороді - фото крок 7 Перед жаркой рыбы хорошенько посолим кусочки и обольем маслом! А сковородку разогреваем сухой! Це дуже важливо! Обсмажуємо рибу з двох сторін по 3-4 хвилини.

Сібас на сковороді - фото крок 8 Перевернуть рыбку следует аккуратно, чтоб не повредить шкурку и кусочки остались цельными.

Сібас на сковороді - фото крок 9 Затем сервируем блюдо и подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Фарш з макаронами на сковороді

Печінка в майонезі

Просте і ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фаршу з макаронами на сковороді, готуватимемо вже сьогодні! опис приготування: Макарони з м'ясом — це запорука успіху будь-якого обіду або вечері. Для приготування фаршу з макаронами на сковороді я беру зазвичай ...

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі! опис приготування: Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якос...

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...

Гаряче на сковороді

Гаряче на сковороді

Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...