Рецепт Сібас на сковороді
Сібас на сковороді — чудове легке блюдо, яке не тільки корисно, але і виглядає надзвичайно естетично і апетитно. Сибас — це смачна, насичена корисними елементами і не калорійна риба.
опис приготування:
Сібас - це морська риба, яку легко впізнати по білому щільному м'яса з трохи солодкуватим смаком, невеликій кількості кісток. сібас смажать, запікають, заварювати, гасять, готують на пару. Готується він просто і при цьому славиться велика кількість корисних властивостей.
мабуть, найважливіше в приготуванні сибаса на сковороді — це вибрати свіжу рибу. сібас свіжий, якщо: шкіра риби чиста і гладка - риба свіжа, якщо шкіра в'язка, ніби тягнеться, то доведеться відмовитися від неї. Також очі риби повинні бути ясні і незамутнені, зябра з рожевим відтінків.
Сібас на сковороді — прекрасне блюдо для легкої вечері, яке готується не більше 20 хвилин. Подавати блюдо бажано з холодним білим вином. Успіхів і приємного апетиту!
- Очищенный сибас— 2 штуки
- Cukinni— 1 штука
- Зелена спаржа— 3-4 штук
- Черрі— 5 штук
- каперсами— 7 штук
- сіль, перець— — За смаком
- Свіжий кріп— — За смаком
- Оливкова олія— — За смаком
Цукіні разрезаем вдоль на 4 або 6 частин. Чем ровней, тим краще.
Очищенное филе рыбы разрезаем на две равные части и делаем косые надрезы.
В небольшом количестве масла обжариваем цукинни на достаточно сильном огне в течение 3-5 хвилин. Чтоб сделать цукинни нежней, додаємо трохи води.
Отдельно обжариваем черрии, солимо і перчимо до смаку.
После того как черии обжаряться с двух сторон (по 2-3 хвилини) добавляем спаржу и обжариваем еще около 3 хвилин.
Перед жаркой рыбы хорошенько посолим кусочки и обольем маслом! А сковородку разогреваем сухой! Це дуже важливо! Обсмажуємо рибу з двох сторін по 3-4 хвилини.
Перевернуть рыбку следует аккуратно, чтоб не повредить шкурку и кусочки остались цельными.
Затем сервируем блюдо и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Печінка в майонезі
Просте і ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фаршу з макаронами на сковороді, готуватимемо вже сьогодні! опис приготування: Макарони з м'ясом — це запорука успіху будь-якого обіду або вечері. Для приготування фаршу з макаронами на сковороді я беру зазвичай ...
Філе минтая на сковороді
Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі! опис приготування: Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якос...
Гнізда з фаршем на сковороді
Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...
Гаряче на сковороді
Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...
Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...