Рецепт Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними.
опис приготування:
Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати глибоку сковороду з кришкою, так як яловичина завжди довго гаситься на слабкому вогні. А це логічніше робити під кришкою. Можу сказати, що яловичина з овочами на сковороді, це той базовий рецепт, з яким я виходила заміж. До цього дня яловичина з овочами залишається для мене основною стравою, особливо якщо потрібно нагодувати велику компанію родичів. Я беру казанок і готую великий "; соус ";, як ми називаємо це блюдо в сім'ї. Додаю болгарський перець, томати і навіть кабачки, петрушку, кріп. Спробуйте і ви! успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 800 грам
- Цибуля— 3 штуки
- морква— 3 штуки
- Картопля— 1 кілограм
- Томатна паста— 60 грам
- Соєвий соус— 30 мілілітрів
- часник— 2 зубчики
- борошно— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- бульйон м'ясний— 0,5 L
- сіль, перець— За смаком
Цибуля поріжте півкільцями.
подрібніть часник.
Мясо обжарьте до золотистого цвета и переложите в более глубокую посуду. Долейте часть бульона или воды и тушите на медленном огне час.
Моркву наріжте кубиками.
Картопля наріжте великими кубиками.
На сковороді обсмажити цибулю, часник, додайте моркву.
Слегка обжарьте картофель и соедините овощи и мясо.
Муку обжарьте на сковороде до золотистого цвета.
додайте, постійно помішуючи, остальной бульон, томатну пасту, соєвий соус, спеції. Все добре розмішайте.
Добавьте соус к мясу и тушите еще час.
Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
На сковороді виходить смачна і красива яловичина з картоплею. Дуже ніжна завдяки вершкам, і в той же час пікантна за рахунок гірчиці і часнику. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Пікантна і ароматна яловичина з картоплею готується на сковороді в такий спосіб. Спочатку поріжте м'ясо і ...
Яловичина з перцем на сковороді
Хочете знати, як приготувати яловичину з перцем на сковороді? Спершу варто обсмажити м'ясо, на пательні, потім додайте до нього мелений перець і солодкий, готуйте ще кілька хвилин і вимикайте. опис приготування: Для цього спекотного можна нарізати яловичину великими шматками, щоб добре відчува...
Соковита яловичина на сковороді
Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...