Рецепт Яловичина з овочами на сковороді

Рецепт Яловичина з овочами на сковороді
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними.


опис приготування:

Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати глибоку сковороду з кришкою, так як яловичина завжди довго гаситься на слабкому вогні. А це логічніше робити під кришкою. Можу сказати, що яловичина з овочами на сковороді, це той базовий рецепт, з яким я виходила заміж. До цього дня яловичина з овочами залишається для мене основною стравою, особливо якщо потрібно нагодувати велику компанію родичів. Я беру казанок і готую великий "; соус ";, як ми називаємо це блюдо в сім'ї. Додаю болгарський перець, томати і навіть кабачки, петрушку, кріп. Спробуйте і ви! успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 800 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • морква— 3 штуки
  • Картопля— 1 кілограм
  • Томатна паста— 60 грам
  • Соєвий соус— 30 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • бульйон м'ясний— 0,5 L
  • сіль, перець— За смаком
Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 1 Яловичину поріжте на шматочки.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 2 Цибуля поріжте півкільцями.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 3 подрібніть часник.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 4 Мясо обжарьте до золотистого цвета и переложите в более глубокую посуду. Долейте часть бульона или воды и тушите на медленном огне час.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 5 Моркву наріжте кубиками.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 6 Картопля наріжте великими кубиками.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 7 На сковороді обсмажити цибулю, часник, додайте моркву.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 8 Слегка обжарьте картофель и соедините овощи и мясо.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 9 Муку обжарьте на сковороде до золотистого цвета.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 10 додайте, постійно помішуючи, остальной бульон, томатну пасту, соєвий соус, спеції. Все добре розмішайте.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 11 Добавьте соус к мясу и тушите еще час.

Яловичина з овочами на сковороді - фото крок 12 Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина з картоплею на сковороді

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

На сковороді виходить смачна і красива яловичина з картоплею. Дуже ніжна завдяки вершкам, і в той же час пікантна за рахунок гірчиці і часнику. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Пікантна і ароматна яловичина з картоплею готується на сковороді в такий спосіб. Спочатку поріжте м'ясо і ...

Яловичина з перцем на сковороді

Яловичина з перцем на сковороді

Хочете знати, як приготувати яловичину з перцем на сковороді? Спершу варто обсмажити м'ясо, на пательні, потім додайте до нього мелений перець і солодкий, готуйте ще кілька хвилин і вимикайте. опис приготування: Для цього спекотного можна нарізати яловичину великими шматками, щоб добре відчува...

Соковита яловичина на сковороді

Соковита яловичина на сковороді

Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...