Рецепт Шоколадні кренделі

Рецепт Шоколадні кренделі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ці шоколадні кренделі готуються з какао, порошку і кава еспресо. Відмінна початок дня гарантовано, якщо у ваш ранок починається з такої смачної випічки! Процес приготування зовсім не складний.

опис приготування:

До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадних кренделів. спершу, із зазначених інгредієнтів, приготуємо тісто. З нього формуємо кренделі, викладаємо їх на деко і запікаємо в духовці 15-20 хвилин. Злегка остудити і можна їсти! сподіваюся, вам сподобається!

  • кави еспресо— 1 Чайна ложка
  • окріп— 3 Ст. ложки
  • екстракт ванілі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • яйце, велике— 1 штука
  • жовток— 1 штука
  • кондитерський цукор— 8 Щепоток(для посыпки)
шоколадні кренделі - фото крок 1 1. Перемішати порошок еспрессо з 3 ложками окропу до повного розчинення в невеликій мисці, відставити убік. Збити вершкове масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до кремової консистенції. Додати ванільний екстракт і сіль, збити. знизити швидкість. Додати яйце, какао і розчинений еспресо. Поступово додати борошно і перемішати до утворення однорідного тіста.

шоколадні кренделі - фото крок 2 2. Загорнути тісто в поліетиленову плівку і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Розділити тісто на 24 рівних частини. Скачайте кульки, потім сформувати з кульок довгі смужки близько 30 см. Згорнути кожну смужку в форму кренделя. Викласти кренделі на деко, простелені пергаментним папером, на відстані 2,5 см один від одного.

шоколадні кренделі - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 160 градусів. Збити яєчний жовток з 1 чайною ложкою води в невеликій мисці. За допомогою кисті змастити кренделі жовткова масою, а потім посипати кондитерським цукром. випікати, поки кренделі не стануть сухими, близько 15 хвилин. Дати охолонути на деку. Кренделі можуть зберігатися в герметичній тарі при кімнатній температурі до 1 тижні.

Подібні рецепти

Гігантські Шоколадні печива

Кокот з грибами

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...