Рецепт Глазур для паски тягуча

Рецепт Глазур для паски тягуча
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 20 хв.
Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу?

опис приготування:

Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти. У неї досить щільна, однорідна і тягуча структура. Її легко наносити і зручно їсти. Цей рецепт стане відмінним варіантом, і кожної господині слід взяти його на замітку. Читаємо рецепт і приступаємо до його приготування.


  • Цукрова пудра— 200 грам
  • желатин— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— За смаком
  • Ванільний цукор— 1 штука
  • вода— 6 Ст. ложок(2 ложки для желатина, 4 — для глазурі)
1 Быстрорастворимый желатин заливаем теплой водой и оставляем так минут на десять.

2 В сотейник насыпаем сахарную пудру, ванильный сахар и заливаем все водой. Ставим сотейник на маленький огонь и помешиваем до полного растворения, щоб не було крупинок.

3 Убираем сотейник с огня, добавляем к нему разбухший желатин и перемешиваем.

4 Миксером взбиваем все в однородную и пышную массу.

5 Добавляем лимонный сок и перемешиваем.

6 Для куличей глазурь немного остужаем, и покрываем выпечку.

7 Если глазурь застыла, растапливаем ее на паровой бане или в микроволной печи и смазываем кулич.

Подібні рецепти

Глазур для паски білкова

Глазур для паски пасхального

Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...

Глазур для паски без яєчного білка

Глазур для паски без яєчного білка

Напередодні свята пошук нових і оригінальних рецептів стає особливо актуальним. Я хочу поділитися з вами швидким і простим способом, як приготувати глазур для паски без яєчного білка. опис приготування: Для тих, хто не вживає в їжу яйця, або не впевнений в їх якості, ця чудова глазур для паски...

Глазур для паски дієтична

Глазур для паски дієтична

У великодньому куличе глазур - одна з найважливіших його складових. Для тих, хто піклується про свою фігуру і здоров'я, пропонуємо рецепт, як приготувати глазур для паски дієтичну. опис приготування: Є кілька варіантів приготування дієтичної глазурі, одним з найбільш корисних і простих є цей р...

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна - м'яка, гладенька, з приємним кислуватим присмаком лимона. Робиться вона дуже легко, спробуйте! можливо, саме така глазур буде вам до смаку. опис приготування: Готову глазур для паски лимонну необхідно відразу нанести на поверхню пасок. Вона легко і рівномірно лягає,...

Глазур для паски шоколадна

Глазур для паски шоколадна

Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...