Рецепт Суп-пюре з запечених овочів

Рецепт Суп-пюре з запечених овочів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
настає осінь — сезон яскравою і корисною гарбуза. Гарбуз просто ідеально підходить для запікання. У духовці вона стає більш ароматною, залишається соковитою. Таким же стане і суп-пюре із запеченої гарбуза.

опис приготування:

легкий, ніжний, яскравий, смачний — це все про суп-пюре із запеченої гарбуза. Не забудьте додати інші овочі за своїм смаком і наявності. сюди підійдуть: кабачок, морква, цибуля, перець болгарський, а також помідори, баклажани. подробиці, як приготувати суп-пюре з запечених овочів, дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • гарбуз— 300 грам
  • Кабачок— 200 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1-2 штук
  • Перець болгарський червоний— 1 штука
  • розмарин— 1-2 штук
  • сіль— За смаком
  • Перець духмяний мелений— За смаком
  • насіння— 1 Ст. ложка(льону, кунжуту або гарбуза, для подачі)
  • часник сушений— 1 Чайна ложка
  • бульйон овочевий— 2 склянки(вода або грибний бульйон)
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 1 Овочі вимийте, цибуля очистіть.

Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 2 Кабачок, гарбуз і цибулю наріжте на середні шматки. морква — тонкими кружальцями. Перець залиште цілим, легше буде знімати шкірку після запікання. Викладіть овочі на деко, бризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком.

Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 3 Поставте запікатися в розігріту до 200 ° C
духовку на 20-25 хвилин до м'якості овочів.

Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 4 Зніміть шкірку з перцю і гарбуза. Пробийте запечені овочі до однорідності за допомогою блендера.

Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 5 Розведіть пюре овочевим бульйоном (або водою) до бажаної густоти. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте сушений часник. Поставте на повільний вогонь, доведіть до кипіння, варіть протягом 5 хвилин.

Суп-пюре з запечених овочів - фото крок 6 Подавайте суп-пюре з насінням льону, кунжуту або гарбузовим насінням. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з квасолі і смажених овочів

Суп з запечених овочів

Рецепт приготування супу з цукіні, кабачками, білими грибами, морквою, цибулею, селерою, помідорами, білої і стручкової квасолею. опис приготування: Цей овочевий суп не тільки смачний, але і корисний. цукіні— 2 штуки кабачка— 2 штуки білих грибів— 240 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки сіль—...

Фрікасе з овочів

Фрікасе з овочів

Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню. опис приготування: Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...