Рецепт Холодець в формочках

Рецепт Холодець в формочках
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Якщо ви хочете подати до столу не тільки смачну, але і красиву традиційну закуску, тоді цей оригінальний варіант, як приготувати холодець в формочках, буде як не можна до речі. Спробуйте!

опис приготування:

Без цієї страви новорічний стіл багато собі просто не уявляють. Щоб здивувати сім'ю і гостей, пропоную зробити апетитний і дуже красивий холодець в формочках в домашніх умовах. Використовувати найзручніше силікон, але також підійдуть і форми для кексів.

1. Для початку потрібно зайнятися безпосередньо основою. вичистіть, вимийте і відправте варитися на повільному вогні свинячі ніжки.

2. Після закипання приберіть вогонь і млоїте близько 2 годин.

3. Підготуйте яловичину, курку, а також при бажанні інші м'ясні складові. Додайте в каструлю, продовжуючи варити на повільному вогні.

4. Вимийте і очистіть цибулину, додайте в бульйон. При бажанні також можна використовувати морква.

5. Додати сіль, покладіть лавровий лист, запашний перець. Продовжуйте варити, постійно знімаючи піну.

6. В цілому процес займе не менше 5 годин (в залежності від інгредієнтів). Після акуратно дістаньте м'ясо, дайте йому трохи охолонути.

7. Бульйон процідіть кілька разів, остудіть приблизно до кімнатної температури, розчиніть в ньому желатин.

8. Підготуйте форми, розподіліть по дну кожної м'ясо.

9. залийте бульйоном. Для краси можете вкласти на дно шматочок моркви, листочок зелені або кружечок відвареного яйця, наприклад.

10. Акуратно залийте бульйоном все і відправте в холодильник застигати.

11. Ось такий простий рецепт холодцю в формочках. Перед подачею акуратно дістаньте його з форми і викладіть на тарілку.

Красиво, незвично і головне — смачно!

  • Ноги свинячі— 2 штуки
  • Куряча грудка— 500 грам
  • яловичина— 500 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Запашний перець— 2-5 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • желатин— 1 Ст. ложка
Без цієї страви новорічний стіл багато собі просто не уявляють. Щоб здивувати сім'ю і гостей, пропоную зробити апетитний і дуже красивий холодець в формочках в домашніх умовах. Використовувати найзручніше силікон, але також підійдуть і форми для кексів.

1. Для початку потрібно зайнятися безпосередньо основою. вичистіть, вимийте і відправте варитися на повільному вогні свинячі ніжки.

2. Після закипання приберіть вогонь і млоїте близько 2 годин.

3. Підготуйте яловичину, курку, а також при бажанні інші м'ясні складові. Додайте в каструлю, продовжуючи варити на повільному вогні.

4. Вимийте і очистіть цибулину, додайте в бульйон. При бажанні також можна використовувати морква.

5. Додати сіль, покладіть лавровий лист, запашний перець. Продовжуйте варити, постійно знімаючи піну.

6. В цілому процес займе не менше 5 годин (в залежності від інгредієнтів). Після акуратно дістаньте м'ясо, дайте йому трохи охолонути.

7. Бульйон процідіть кілька разів, остудіть приблизно до кімнатної температури, розчиніть в ньому желатин.

8. Підготуйте форми, розподіліть по дну кожної м'ясо.

9. залийте бульйоном. Для краси можете вкласти на дно шматочок моркви, листочок зелені або кружечок відвареного яйця, наприклад.

10. Акуратно залийте бульйоном все і відправте в холодильник застигати.

11. Ось такий простий рецепт холодцю в формочках. Перед подачею акуратно дістаньте його з форми і викладіть на тарілку.

Красиво, незвично і головне — смачно!

Подібні рецепти

Шоколадні кекси у формочках

Кекси в формочках з журавлиною

Дуже смачні і ніжні кекси сподобаються всім, а особливо любителям шоколадної випічки. Красиві і ошатні, ароматні і незвичайні на смак. А приготувати їх нескладно, печуться досить швидко. опис приготування: Якщо ви чекаєте гостей або просто вирішили побалувати рідних смачною шоколадною випічкою...

Холодець домашній

Холодець домашній

Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...

Холодець з голови сома

Холодець з голови сома

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...

Холодець з яловичих литок

Холодець з яловичих литок

холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...

Холодець з курячих стегенець

Холодець з курячих стегенець

Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...