Рецепт Govyazhyya pechenka стилі барбекю

Рецепт Govyazhyya pechenka стилі барбекю
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування настільки красивого і апетитного страви, що цю яловичу печінку буде не соромно запропонувати будь-яким гостям і поставити на святковий стіл, не кажучи про пересічного сімейному обіді.

кількість порцій: 4
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • яловича печінка— 450 грам
  • вода— 0,33 склянки
  • кетчуп— 0,25 склянки
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • соус негострий— 1 Ст. ложка
  • часниковий порошок— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Govyazhyya pechenka стилі барбекю - фото крок 1 1. Яловичу печінку пом'яти шматком, дати воді стекти, і після порізати на тонкі скибочки гострим ножем.

Govyazhyya pechenka стилі барбекю - фото крок 2 2. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і перець. Обваляйте кожен шматочок в цій суміші. Як варіант, можете зробити суміш в пластиковому контейнері, кинути туди шматочки печінки, закрити кришкою і гарненько встряхнуть.2. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і перець. Обваляйте кожен шматочок в цій суміші. Як варіант, можете зробити суміш в пластиковому контейнері, кинути туди шматочки печінки, закрити кришкою і гарненько струснути.

Govyazhyya pechenka стилі барбекю - фото крок 3 3. У невеликій мисці змішайте воду, кетчуп, цукор, оцет, соус і часник. На час відставте суміш в сторону.

Govyazhyya pechenka стилі барбекю - фото крок 4 4. На великій сковороді розігрійте олію і обсмажте шматочки печінки до красивого золотистого кольору.

Govyazhyya pechenka стилі барбекю - фото крок 5 5. Залийте печінку готовою сумішшю і тушкуйте на середньому вогні хвилин 15-20 до готовності. Повний успіх страви гарантований!

Подібні рецепти

Govyazhyya pechenka

Яловичина з брокколі по-азійському

Рецепт приготування яловичої печінки з овочами. Друге блюдо на обід. опис приготування: 1. Перше що потрібно зробити це зняти плівку з печінки. Нарізати печінку невеликими кубиками, а так само соломкою (порівну). 2. Нагріти глибоку сковороду або Казан. Залити масло для смаження і покласти ялов...

Фарширований сквош в марокканському стилі

Фарширований сквош в марокканському стилі

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...

Філе в Англійському стилі Ессекс

Філе в Англійському стилі Ессекс

Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. опис приготування: Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. яловичина (філе)  — 2 штуки картопля— 2 штуки оладки— 4 штуки оливкова олія— 1 штука соус з перцю— 1 штука кільчастий цибулю— 1 ш...

Шашлики в гавайському стилі

Шашлики в гавайському стилі

Гавайська кухня — це рис, ананас і з'єднання м'яса з солодким. Все це є в даному рецепті. Оригінальне поєднання сподобається тим, хто шукає нове. Подивіться на знайоме блюдо з іншого боку! опис приготування: вивчіть, як приготувати шашлики в гавайському стилі з рисом. Екзотичне поєднання свиня...

Суп з молюсків в стилі Нова Англія

Суп з молюсків в стилі Нова Англія

Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. опис приготування: Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах. м'ясної жир— 2 Ст. ложки нарізану цибулю— 80 грам картопля— 450 грам му...