Рецепт Суп з бичачих хвостів
В Іспанії, по toreadorov і фламенко, дуже популярний і любимо суп з бичачих хвостів. У дорогих столичних ресторанах кухарі не гребують готувати цю страву. Приготуємо-ка і ми суп з бичачих хвостів!
опис приготування:
В Іспанії страви з бичачих хвостів подаються практично в кожному ресторані або кафе. Приготувати суп з бичачих хвостів за класичним рецептом зовсім нескладно. Трошки терпіння, трохи продуктів і в результаті — смачний наваристий іспанська супчик. Я впевнена, що цей простий рецепт супу з бичачих хвостів буде високо оцінений членами вашої родини. особливо — чоловіками
Отже, рецепт:
1. Хвіст миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо холодною водою(2-3 L) і варимо бульйон приблизно години 2-2,5.
2. Дістаємо зварений хвіст з бульйону.
3. Чистимо картоплю і моркву. моєму, ріжемо кубиками. Кидаємо в бульйон.
4. цибуля чистий, ріжемо кубиками, обсипаємо борошном і підсмажуємо на оливковій олії.
5. Додамо до цибулі томатну пасту і згасимо під кришкою хвилини 2-3.
6. Коли морква і картопля будуть практично готові, викладаємо в каструлю цибулю з томатом, порізані стебла селери, вино, спеції, трави.
7. З хрящиків хвоста оббирає шматочки м'яса і повертаємо їх у каструлю з супом. Солимо і перчимо до смаку. варимо 10-15 хвилин.
суп готовий. знавці кажуть, що набагато смачніше він буде на наступний день.
- Бычий хвост— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Картопля— 3-4 штук
- морква— 1 штука
- селера— 2 штуки(вишневий)
- вино сухе— 100 мілілітрів(підійде будь-який — біле або червоне)
- Томатна паста— 1-2 Ст. ложок(за смаком)
- сіль— 1 Ст. ложка(за смаком)
- Запашний перець— 4 штуки
- Лавровий лист— 1 штука
- чебрець— 1 щіпка
- Гострий червоний перець мелений— 1 щіпка(за смаком)
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
- борошно— 1,5-2 Ст. ложки
Отже, рецепт:
1. Хвіст миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо холодною водою(2-3 L) і варимо бульйон приблизно години 2-2,5.
2. Дістаємо зварений хвіст з бульйону.
3. Чистимо картоплю і моркву. моєму, ріжемо кубиками. Кидаємо в бульйон.
4. цибуля чистий, ріжемо кубиками, обсипаємо борошном і підсмажуємо на оливковій олії.
5. Додамо до цибулі томатну пасту і згасимо під кришкою хвилини 2-3.
6. Коли морква і картопля будуть практично готові, викладаємо в каструлю цибулю з томатом, порізані стебла селери, вино, спеції, трави.
7. З хрящиків хвоста оббирає шматочки м'яса і повертаємо їх у каструлю з супом. Солимо і перчимо до смаку. варимо 10-15 хвилин.
суп готовий. знавці кажуть, що набагато смачніше він буде на наступний день.
Подібні рецепти
Гороховий суп класичний рецепт
Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...