До риби рецепти

Голландський соус

Голландський соус

голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...

Гороховий Хумус

Гороховий Хумус

Рецепт приготування хумуса з гороху. опис приготування: Для початку потрібно добре промити і підсушити горох. Помістити горох в кухонний комбайн. Додати тахини, часник, лимонний сік і приправи. Включити комбайн і змішати всі інгредієнти в тісто. Повільно налити оливкової олії. Додати приправ, ...

Грецький соус «Tzatziki»

Грецький соус «Tzatziki»

Грецька кухня різноманітна і дуже цікава. розповім, як приготувати грецький соус "; Цацики ";, хоча багато хто вважає, що це пастообразная закуска на основі йогурту, огірків і різної зелені. опис приготування: Найкраще готувати такий соус з сезонних огірочків, тоді його смак буде більш насичен...

Грибний білий соус

Грибний білий соус

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний соус з селерою

Ачма грузинська лінива

Рецепт приготування грибного соусу з цибулею, селерою і хлібом. Використовуйте для соусу асорті своїх улюблених грибів. Грибний соус підходить в якості начинки для індички. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Нагріти олію у великій сковор...

Грибний соус

Грибний соус

Рецепт приготування грибного соусу який відмінно підійде до страв з овочів, м'яса і курки. кількість порцій: 10 польові гриби— 400-450 грам Luk-salotų— 3 штуки крем— 2 Ст. ложки Рослинна олія— — штук(для смаження) сіль— — За смаком Приготуйте інгредієнти. З грибів можна зняти шкірку. ...

Солодкий соус

Солодкий соус

Цей солодкий соус на основі ананасового соку і укусу прекрасно підійде для м'яса. Він дуже просто готується, прекрасно виглядає на столі, смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. опис приготування: При приготуванні цього соусу не обов'язково використовувати саме ананасовий сік: прекрасно п...

Сметанний соус

Сметанний соус

Рецепт приготування соусу зі сметани, борошна і вершкового масла. опис приготування: Сметанний соус добре поєднується з грибними, м'ясними, овочевими та рибними стравами. При бажанні в соус можна додати подрібнену зелень кропу або петрушки. приготування: Розігріти вершкове масло в сковороді. Д...

Соєво-медовий соус

Соєво-медовий соус

Овочевий салат або м'ясну страву можна подати з пікантним і пряним соусом. Завдяки йому будь-яку страву буде смачніше і цікавіше. Розповідаю про рецепт, як приготувати соєво-медовий соус. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику і використовувати при необхідності. Ви може...

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Соус беарнез

Соус беарнез

соус беарнез, інакше званий бєарнскі соусом — це дуже пікантний французький соус, відповідний до страв, приготованим на грилі. Хочете здивувати гостей незвичайним соусом — спробуйте соус беарнез. опис приготування: соус беарнез — один із сотень геніальних французьких соусів. Його варто подават...

Соус «чатні»

Соус «чатні»

Хочете відтворити на своїй кухні найвідоміший соус, без якого не обходиться індійська кухня? Та й не тільки індійська, адже "; Чатни" вже давно став любимо багатьма по всьому світу. Приєднуйтесь! опис приготування: Варіантів основи для цього соусу існує чимало. Це і овочі, і найрізноманітніші ...

Соус для минтая

Соус для минтая

Ви звикли готувати рибку з овочами або зі сметаною, але хочеться чогось новенького? Я хочу показати вам простий спосіб, як приготувати соус для минтая на основі соєвого соусу і меду. зацікавлені? опис приготування: Пропоную вам поповнити свою кулінарну скарбничку дуже класним рецептом з натяко...

Соус для риби в духовці

Соус для риби в духовці

До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...

Соус для риби

Соус для риби

Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...

Соус для суші

Соус для суші

вони, хто любить суші, напевно помічали, що до них подають не тільки соєвий соус. Пропоную вам подивитися, як приготувати соус для суші, який називають "; Спайси ";, пікантний і смачний. Ідеальний до суші. опис приготування: Якщо у вас є кунжутне масло, то обов'язково додайте 0,5-1 чайну ложку...

Соус Голландський

Соус Голландський

Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...

Соус йогуртовий

Соус йогуртовий

натуральний йогурт — відмінна основа для легких, свіжих і смачних соусів! Пропоную вам рецепт приготування соусу йогуртового з лимонною цедрою і зеленню на додаток до страв з м'яса, риби і овочів. опис приготування: Якщо вам пощастило, і йогурт у вас густий, то з нього можна приготувати прекра...

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...

Соус з граната

Соус з граната

Хочу запропонувати вам спробувати дуже класний соус. насичений, ароматний, в міру густий, він чудово підійде як для десертів, так і для м'яса або салатів, наприклад. Рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Перед вами ідея, як приготувати соус з граната. Щоб уварити його до потрібної ...