Рецепт Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Рецепт Шоколадні сердечка з вершковим мусом
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою.

опис приготування:

Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки.

Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку.

Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діаметру. Розтоплюємо на водяній бані до утворення однорідної шоколадної маси.

Беремо формочку для випікання у вигляді сердечка і обводимо на пергаментному аркуші 8 сердечок. Також можна з щільного паперу зробити трафарет у формі сердечка (ширина прибл. 10 см) і за допомогою його намалювати сердечка.

Невеликий кулінарної пензликом наносимо шоколад на пергамент. Шар повинен бути не дуже товстим, але і не зовсім тонким, 0,3 см.

Ставимо сердечка на 10 хв. в холодильник, потім наносимо другий шар.

даємо застигнути, після чого акуратно знімаємо сердечка з паперу на блюдо і ставимо в холодильник.

Тепер беремо білий шоколад, розламуємо його на дрібні шматочки і натираємо на тертці. розчиняємо 2 ç.l. кава в вершках, добре перемішуємо.

Виливаємо вершки в каструльку і доводимо до кипіння.

Додаємо білий шоколад в гарячі вершки і ретельно перемішуємо.

Остужаем суміш при кімнатній температурі, потім збиваємо вінчиком в пишну масу і заливаємо в кондитерський шприц.

Видавлюємо невелику кількість крему на 6 сердечок і складаємо їх одне на інше (по 3 сердечка з кремом в стосі).

Накриваємо залишилися шоколадними сердечками і зберігаємо в холодильнику до часу подачі на стіл.

Смачного!


  • гіркий шоколад— 100 грам
  • вершки жирністю 35%  — 100 мілілітрів
  • білий шоколад— 100 грам
  • кава розчинна— 2 чайних ложки
Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки.

Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку.

Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діаметру. Розтоплюємо на водяній бані до утворення однорідної шоколадної маси.

Беремо формочку для випікання у вигляді сердечка і обводимо на пергаментному аркуші 8 сердечок. Також можна з щільного паперу зробити трафарет у формі сердечка (ширина прибл. 10 см) і за допомогою його намалювати сердечка.

Невеликий кулінарної пензликом наносимо шоколад на пергамент. Шар повинен бути не дуже товстим, але і не зовсім тонким, 0,3 см.

Ставимо сердечка на 10 хв. в холодильник, потім наносимо другий шар.

даємо застигнути, після чого акуратно знімаємо сердечка з паперу на блюдо і ставимо в холодильник.

Тепер беремо білий шоколад, розламуємо його на дрібні шматочки і натираємо на тертці. розчиняємо 2 ç.l. кава в вершках, добре перемішуємо.

Виливаємо вершки в каструльку і доводимо до кипіння.

Додаємо білий шоколад в гарячі вершки і ретельно перемішуємо.

Остужаем суміш при кімнатній температурі, потім збиваємо вінчиком в пишну масу і заливаємо в кондитерський шприц.

Видавлюємо невелику кількість крему на 6 сердечок і складаємо їх одне на інше (по 3 сердечка з кремом в стосі).

Накриваємо залишилися шоколадними сердечками і зберігаємо в холодильнику до часу подачі на стіл.

Смачного!


Подібні рецепти

Шоколадні цукерки з персиковим мусом

Торт з вишнею і шоколадним мусом

Sladkoezhek, які вважають за краще домашні ласощі магазинним, хочу порадувати нескладним і дуже вдалим варіантом цукерочок. Відмінна ідея для малюків і дорослих до чаю на десерт, варто спробувати! опис приготування: Щоб бути впевненим у якості солодощів, зробіть їх самостійно. Тим більше, що п...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Солодкі шоколадні сердечка

Солодкі шоколадні сердечка

Рецепт приготування святкового шоколадного печива у формі сердечок. опис приготування: У мисці збити разом борошно, какао, соду і сіль. В іншій мисці, розміщеної над каструлею з киплячою водою, помістити шоколад, масло і коричневий цукор, помішуючи часто, поки шоколад повністю не розтане. Знят...

Шоколадні сердечка

Шоколадні сердечка

Рецепт приготування святкових шоколадних тістечок до 14 лютого. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для пирога. У мисці змішати масло, коричневий цукор і шоколад. Поставити в мікрохвильову піч на 1 хвилину, перемішати. Якщо шоколад не пом'якшиться, прод...

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони)  — 200 грам Телятина— ...