Рецепт Шоколадні сердечка з вершковим мусом
Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою.
опис приготування:
Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки.
Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку.
Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діаметру. Розтоплюємо на водяній бані до утворення однорідної шоколадної маси.
Беремо формочку для випікання у вигляді сердечка і обводимо на пергаментному аркуші 8 сердечок. Також можна з щільного паперу зробити трафарет у формі сердечка (ширина прибл. 10 см) і за допомогою його намалювати сердечка.
Невеликий кулінарної пензликом наносимо шоколад на пергамент. Шар повинен бути не дуже товстим, але і не зовсім тонким, 0,3 см.
Ставимо сердечка на 10 хв. в холодильник, потім наносимо другий шар.
даємо застигнути, після чого акуратно знімаємо сердечка з паперу на блюдо і ставимо в холодильник.
Тепер беремо білий шоколад, розламуємо його на дрібні шматочки і натираємо на тертці. розчиняємо 2 ç.l. кава в вершках, добре перемішуємо.
Виливаємо вершки в каструльку і доводимо до кипіння.
Додаємо білий шоколад в гарячі вершки і ретельно перемішуємо.
Остужаем суміш при кімнатній температурі, потім збиваємо вінчиком в пишну масу і заливаємо в кондитерський шприц.
Видавлюємо невелику кількість крему на 6 сердечок і складаємо їх одне на інше (по 3 сердечка з кремом в стосі).
Накриваємо залишилися шоколадними сердечками і зберігаємо в холодильнику до часу подачі на стіл.
Смачного!
- гіркий шоколад— 100 грам
- вершки жирністю 35% — 100 мілілітрів
- білий шоколад— 100 грам
- кава розчинна— 2 чайних ложки
Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку.
Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діаметру. Розтоплюємо на водяній бані до утворення однорідної шоколадної маси.
Беремо формочку для випікання у вигляді сердечка і обводимо на пергаментному аркуші 8 сердечок. Також можна з щільного паперу зробити трафарет у формі сердечка (ширина прибл. 10 см) і за допомогою його намалювати сердечка.
Невеликий кулінарної пензликом наносимо шоколад на пергамент. Шар повинен бути не дуже товстим, але і не зовсім тонким, 0,3 см.
Ставимо сердечка на 10 хв. в холодильник, потім наносимо другий шар.
даємо застигнути, після чого акуратно знімаємо сердечка з паперу на блюдо і ставимо в холодильник.
Тепер беремо білий шоколад, розламуємо його на дрібні шматочки і натираємо на тертці. розчиняємо 2 ç.l. кава в вершках, добре перемішуємо.
Виливаємо вершки в каструльку і доводимо до кипіння.
Додаємо білий шоколад в гарячі вершки і ретельно перемішуємо.
Остужаем суміш при кімнатній температурі, потім збиваємо вінчиком в пишну масу і заливаємо в кондитерський шприц.
Видавлюємо невелику кількість крему на 6 сердечок і складаємо їх одне на інше (по 3 сердечка з кремом в стосі).
Накриваємо залишилися шоколадними сердечками і зберігаємо в холодильнику до часу подачі на стіл.
Смачного!
Подібні рецепти
Торт з вишнею і шоколадним мусом
Sladkoezhek, які вважають за краще домашні ласощі магазинним, хочу порадувати нескладним і дуже вдалим варіантом цукерочок. Відмінна ідея для малюків і дорослих до чаю на десерт, варто спробувати! опис приготування: Щоб бути впевненим у якості солодощів, зробіть їх самостійно. Тим більше, що п...
Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...
Солодкі шоколадні сердечка
Рецепт приготування святкового шоколадного печива у формі сердечок. опис приготування: У мисці збити разом борошно, какао, соду і сіль. В іншій мисці, розміщеної над каструлею з киплячою водою, помістити шоколад, масло і коричневий цукор, помішуючи часто, поки шоколад повністю не розтане. Знят...
Шоколадні сердечка
Рецепт приготування святкових шоколадних тістечок до 14 лютого. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для пирога. У мисці змішати масло, коричневий цукор і шоколад. Поставити в мікрохвильову піч на 1 хвилину, перемішати. Якщо шоколад не пом'якшиться, прод...
Фетучіні з грибами під вершковим соусом
Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони) — 200 грам Телятина— ...