Рецепт Яловичина з гречаною локшиною
Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно.
опис приготування:
Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна віднести до страв на швидку руку. Найважливіше, мабуть, це заздалегідь замаринувати м'ясо, щоб воно було максимально ніжним і м'яким. Найкраще вибирати свіже м'ясо (не морожене) і маринувати його заздалегідь (наприклад, цілу ніч). Щоб страва була максимально апетитним і красивим, потрібно все красиво нарізати (тонко і однаково), для цього обов'язково потрібен хороший гострий ніж. Взагалі гострий ніж потрібен в будь-якому випадку!
Бажаю успіхів і приємно апетиту Вам!
- Упаковка гречневой лапши— 1 штука
- яловичина— 300 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- Стручкова квасоля— 200 грам
- Болгарський перець— 2 штуки
- Перець чилі— 1 штука
- сіль, перець, приправи— — За смаком
- Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
Мясо нарезаем тонкой продолговатой соломкой и маринуем в любом маринаде. Я предпочитаю соевый соус.
Морква натираем на корейской терке либо нарезаем ножом. Часник режем пополам, а цибулю нарізаємо півкільцями (максимально тонкими)
Нарезаем соломкой болгарский перец.
Лапшу отвариваем по инструкции, зазначеної на упаковці.
В вок или на обычную сковородку добавляем две ложки масла и обжариваем чеснок. Затем достаем его и обжариваем мясо на самом сильном огне, постійно перемішуючи. м'ясо, покрывшееся золотистой корочкой, вытаскиваем и перекладываем на тарелочку.
В ту же сковороду доливаем немного масла, прогреваем его и по очереди выкладываем лук, перець і моркву. обсмажуємо все, постійно перемішуючи, некоторое время. Затем добавляем перец и стручковую фасоль. солимо, перчим и обжариваем овощи до готовности, постійно перемішуючи.
К овощам добавляем мясо, немного прогреваем. Затем на тарелку выкладываем лапшу, сверху выкладываем овощи и мясо, приправляем по вкусу соевым соусом или другими соусами, добавляем семена кунжута и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Лящ з гречаною кашею
Коли зовсім мало часу на підготовку, але хочеться підкріпитися чимось ситним і корисним, на виручку приходять швидкі супи. Саме таким буде суп з гречаною локшиною, креветками і черемшею. Приготовим? опис приготування: Приготування супу з гречаною локшиною забере у вас буквально лічені хвилини,...
Яловичина з ананасами і китайської локшиною
Рецепт приготування яловичини з медом, тайської пастою каррі, ананасами і китайської локшиною. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлі з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду д...
Яловичина з локшиною по-азійському
Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...
Яловичина з локшиною
Рецепт приготування яловичини з локшиною. Китайська кухня. опис приготування: 1. Викладіть рис у велике сито. Промийте під холодною проточною водою протягом 15 секунд. злийте воду. Доведіть воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. додайте рис. Накрити кришкою і довести до кипіння....
Яловичина з салатом і локшиною
Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте! опис приготування: Як приготувати яловичину з салатом і локшиною: розігріти духовку. Викласти стейк...