Рецепт Глазурована свинина з сальсою з манго
Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі.
опис приготування:
нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випікати від 8 до 10 хвилин. дати постояти 5 хвилин перед подачею на стіл.
Тим часом зробити сальсу. Дрібно нарізати червоний лук і перець халапеньо. У мисці змішати манго, цибуля, халапеньйо і сік лайма. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати.
Подавати свинячі котлети з сальсою і салатом з руколи і огірків.
- свиные котлеты— 4 штуки
- соусу Адоб— 1 Ст. ложка
- коричневого сахара— 2 Ст. ложки
- манго— 1 штука
- Червона цибуля— 1/2 штуки
- халапеньйо перець чилі— 1 штука
- соку лайма— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
Тим часом зробити сальсу. Дрібно нарізати червоний лук і перець халапеньо. У мисці змішати манго, цибуля, халапеньйо і сік лайма. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати.
Подавати свинячі котлети з сальсою і салатом з руколи і огірків.
Подібні рецепти
Tartalettes з golubikoy
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Глазурована морква з імбиром
Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...
Форель на грилі з сальсою Верде
Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...
Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...
Стейк з сальсою
Рецепт ніжного стейка з сальсою. Дуже смачне м'ясне блюдо на вечерю для 4 щасливих людей. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу...