Рецепт Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт Глазурована свинина з сальсою з манго
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі.

опис приготування:

нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випікати від 8 до 10 хвилин. дати постояти 5 хвилин перед подачею на стіл.

Тим часом зробити сальсу. Дрібно нарізати червоний лук і перець халапеньо. У мисці змішати манго, цибуля, халапеньйо і сік лайма. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати.

Подавати свинячі котлети з сальсою і салатом з руколи і огірків.


  • свиные котлеты— 4 штуки
  • соусу Адоб— 1 Ст. ложка
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки
  • манго— 1 штука
  • Червона цибуля— 1/2 штуки
  • халапеньйо перець чилі— 1 штука
  • соку лайма— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випікати від 8 до 10 хвилин. дати постояти 5 хвилин перед подачею на стіл.

Тим часом зробити сальсу. Дрібно нарізати червоний лук і перець халапеньо. У мисці змішати манго, цибуля, халапеньйо і сік лайма. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати.

Подавати свинячі котлети з сальсою і салатом з руколи і огірків.


Подібні рецепти

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Люля-кебаб з курки на мангалі

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Глазурована морква з імбиром

Глазурована морква з імбиром

Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...

Форель на грилі з сальсою Верде

Форель на грилі з сальсою Верде

Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...

Стейк з сальсою

Стейк з сальсою

Рецепт ніжного стейка з сальсою. Дуже смачне м'ясне блюдо на вечерю для 4 щасливих людей. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нагріти 12-дюймову чавунну сковороду на сильному вогні. Підсмажувати кукурудзу в сковороді протягом 8-10 хвилин, часто помішуючи. Перекласти кукурудзу...