Рецепт Яловичі відбивні з часником

Рецепт Яловичі відбивні з часником
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте!

опис приготування:

Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені подобається, що м'ясо за цим рецептом готується дуже швидко, тому рецепт відмінно підходить і для буденного обіду або вечері.

м'ясо, якщо все зробити правильним, виходить ніжним і м'яким, не пересушенным. коротше, це — черговий черговий рецепт для внесення в свій кулінарний арсенал. хай щастить!


  • яловичина філе— 300 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • Борошно пшеничне— 4 Ст. ложки
  • Вершки ~ 10%— 200 мілілітрів
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • Масло оливкове— 5 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • Картопля— 2 штуки
  • Квасоля зелена стручкова— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
Яловичі відбивні з часником - фото крок 1 Говяжье филе нарезаем поперек волокон на тонкие куски (якщо у вас 300 граммов говядины — повинно вийти 4 шматка). Получившиеся куски хорошенько отбиваем с обеих сторон, солимо і перчимо. Овочі миємо і чистимо.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 2 Отбивные кладем в сливки и отправляем в холодильник минут на 20.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 3 Немного полежавшие в сливках отбивные достаем из сливок и обваливаем в муке.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 4 Затем обмакиваем отбивные во взбитые яйца, після чого повторюємо процедуру — еще раз в муке и еще раз в яйце.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 5 тепер — главная фишка рецепта. Отбивные сперва необходимо обжарить на оливковом масле до золотистой корочки с обеих сторон. Затем заливаем в сковороду с отбивными 100 мл води, вершкове масло, и на каждую отбивную выкладываем порцию измельченного чеснока. Накриваємо сковороду кришкою — и тушим на среднем огне около 15 хвилин.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 6 власне, отбивные готовы, и осталось лишь приготовить к ним гарнир. Гарнир я готовлю так: обжариваю в масле мелко нарезанный лук до прозрачности, потом добавляю картофель, жарю их вместе 10 хвилин, затем добавляю стручковую фасоль и тушу под крышкой на среднем огне около 10 хвилин.

Яловичі відбивні з часником - фото крок 7 Подаем отбивные с овощным гарниром. Прикрашаємо свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичі відбивні

Генуезький бісквіт

бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...

Яловичі котлетки

Яловичі котлетки

Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...