Рецепт Фарширована гусяча шийка

Рецепт Фарширована гусяча шийка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Нескладний рецепт приготування фаршированих яловичиною качиних або гусячих шийок.

опис приготування:

Спочатку робимо фарш для начинки. Подрібнюємо м'ясо яловичини або курки з цибулею і часником в кухонному комбайні або за допомогою м'ясорубки.

Додаємо у фарш сіль, перець, невелика кількість води або бульйону, щоб фарш став більш однорідним і еластичним.

Беремо гусячу або качину шийку, знімаємо з неї шкірку і промиваємо. Потім зав'язуємо її з одного кінця і наповнюємо фаршем. Зав'язуємо другий кінець, посипаємо сіллю і перцем і обсмажуємо на розпеченій сковороді з маслом до появи рум'яної скоринки.

Тепер викладаємо шийки в форму або термо-посуд і доводимо до готовності в духовці при температурі 180-200 градусів.

Як гарнір добре підійде рис, картопля або свіжі овочі.

Смачного!


  • шийки гусячі або качині— 900 грам
  • яловичина— 500 грам
  • цибуля— 120 грам
  • часник— 4-5 зубчиків
  • перець мелений червоний— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Спочатку робимо фарш для начинки. Подрібнюємо м'ясо яловичини або курки з цибулею і часником в кухонному комбайні або за допомогою м'ясорубки.

Додаємо у фарш сіль, перець, невелика кількість води або бульйону, щоб фарш став більш однорідним і еластичним.

Беремо гусячу або качину шийку, знімаємо з неї шкірку і промиваємо. Потім зав'язуємо її з одного кінця і наповнюємо фаршем. Зав'язуємо другий кінець, посипаємо сіллю і перцем і обсмажуємо на розпеченій сковороді з маслом до появи рум'яної скоринки.

Тепер викладаємо шийки в форму або термо-посуд і доводимо до готовності в духовці при температурі 180-200 градусів.

Як гарнір добре підійде рис, картопля або свіжі овочі.

Смачного!


Подібні рецепти

Фарширована абрикосами курка «індус»

Гусяча печінка

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Фарширована курка по-італійськи

Фарширована курка по-італійськи

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...