Рецепт Грибна підлива з заморожених грибів
Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно!
опис приготування:
Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо хочете, можете додати вершки або сметану замість томатної пасти. А замість води — бульйон курячий. До речі, найкраще додати грибний бульйон — тоді і підлива буде ароматні. Для приготування грибної підливи із заморожених грибів не має значення, які гриби ви використовуєте. Це можуть бути опеньки або білі гриби, наприклад.
1. Заморожені гриби відразу викладіть на сковорідку і обсмажити, поки вся волога не випарується. Не забудьте стежити за рослинним маслом, підливайте його, щоб гриби не підгоріли.
2. Поки гриби смажаться, цибулю дрібно поріжте кубиками, а морквину натріть на тертці. Додайте овочі до грибів, смажте всі разом до м'якості і рум'яного кольору.
3. Паралельно на іншій сковороді обсмажте муку, додайте воду або бульйон. Кількість рідини залежить від вашого бажання зробити підливу більш-менш густий. Потім додайте до борошна томатну пасту (або сметану, дивлячись, що вам більше подобається). перемішайте, щоб соус не пригоріла.
4. Додайте до грибів соус, спеції (лавровий лист, кардамон, запашний перець). А також можете ще влити води трохи. Гасіть все разом хвилин 5, щоб підлива загусла, але не пригоріла.
Готову грибну підливу з заморожених грибів можете подавати з основною стравою, м'ясом або рибою. Смачного!
- гриби заморожені— 500 грам
- морквина— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Томатна паста або сметана— 2 Ст. ложки
- Вода або бульйон— За смаком
- спеції— За смаком
1. Заморожені гриби відразу викладіть на сковорідку і обсмажити, поки вся волога не випарується. Не забудьте стежити за рослинним маслом, підливайте його, щоб гриби не підгоріли.
2. Поки гриби смажаться, цибулю дрібно поріжте кубиками, а морквину натріть на тертці. Додайте овочі до грибів, смажте всі разом до м'якості і рум'яного кольору.
3. Паралельно на іншій сковороді обсмажте муку, додайте воду або бульйон. Кількість рідини залежить від вашого бажання зробити підливу більш-менш густий. Потім додайте до борошна томатну пасту (або сметану, дивлячись, що вам більше подобається). перемішайте, щоб соус не пригоріла.
4. Додайте до грибів соус, спеції (лавровий лист, кардамон, запашний перець). А також можете ще влити води трохи. Гасіть все разом хвилин 5, щоб підлива загусла, але не пригоріла.
Готову грибну підливу з заморожених грибів можете подавати з основною стравою, м'ясом або рибою. Смачного!
Подібні рецепти
Бутерброд з перепелиними яйцями
Я люблю овочеву ікру. добре, коли в холодильнику є її запас. виходить, що завжди під рукою буде заправка для гарячих страв або ж просто закуска, яку можна намазати на хліб. опис приготування: А зараз разом з вами вивчимо то, як приготувати грибну ікру з заморожених грибів. Виходить ніжна маса,...
Грибна підлива з сухих грибів
Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...
Грибна підлива з сушених грибів
Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...
Грибна підлива зі сметаною
Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу. опис приготування: Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею р...