Рецепт Гребінці у вершковому соусі

Рецепт Гребінці у вершковому соусі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі!

опис приготування:

Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все що вам знадобиться на кухні це: гребінці, петрушка, сіль, цибуля ріпчаста, масло оливкове, вершкове масло, вершки і часник. Якщо ви віддаєте перевагу гострі страви — додайте ще спецій на свій розсуд, головне не переборщити. Як гарнір відмінно підійде, наприклад, відварну картоплю або макарони. пробуйте, експериментуйте на кухні, хай щастить!

  • Сир пармезан— 10 грам
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Вино біле сухе— 20 мілілітрів
  • вершки— 1/2 склянки
  • перець— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Морські гребінці— 6 штук
  • сіль— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка— 2 штуки(гілочки)
Гребінці у вершковому соусі - фото крок 1 Гребінці розріжте навпіл.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 2 Цибулю і часник дрібно наріжте.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 3 Зелень дрібно порубати.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 4 На розпеченій сковороді обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору. Смажити на оливковій олії.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 5 додайте гребінці, сіль і перець. Смажте пару хвилин.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 6 Налийте білого вина і почекайте поки воно випарується.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 7 Тепер черга вершків.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 8 Додайте на сковороду петрушку і сир пармезан.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 9 Доведіть страву до кипіння 2-3 хвилини і зніміть з вогню.

Гребінці у вершковому соусі - фото крок 10 Все готово! Смачного!

Подібні рецепти

Гребінці в духовці

Морські гребінці з ананасною сальсою

Елегантна і вельми вишукана закуска з гребінців в раковинах прикрасить ваш святковий стіл і викличе захват у гостей і зовнішнім виглядом і смаком. А готується це блюдо, як і все геніальне, просто. опис приготування: Якщо вам подобаються страви з морепродуктів, значить, гребінці ви вже пробувал...

Гребінці запечені

Гребінці запечені

Рецепт приготування національного італійського блюда з морепродуктів. кількість порцій: 4 гребінці— 8 штук панірувальні сухарі— 1 Склянка петрушка— 1 Склянка часник— 1 зубчик сіль— 1 За смаком перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 За смаком Ретельно промити гребінці. Злегка відварити в кипл...

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...