Рецепт Суші з вугром

Рецепт Суші з вугром
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Насолоджуйтеся тонким вишуканим смаком суші з вугром, доторкніться до таємниць японської кухні. Приготувати суші з вугром в домашніх умовах досить просто, а виходить смачніше, ніж в суші-барі!

опис приготування:

як вид, приготувати суші з вугром в домашніх умовах зовсім нескладно. Цей класичний рецепт суші з вугром не зазнав змін з давніх часів — так це блюдо готували раніше, так його готують і сьогодні. Японська кухня в цьому питанні не відступає від давніх традицій. Раніше це блюдо вважалося у нас екзотичним, а зараз ви з легкістю зможете приготувати суші для романтичної вечері у себе вдома. Приємного вечора і апетиту!

  • Копчений вугор— 180 грам
  • Рис для суші— 80 грам
  • вода— 150 мілілітрів
  • рисовий оцет— 60 мілілітрів
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Водорості норі— 1 штука
  • насіння кунжуту— 20 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Суші з вугром - фото крок 1 Зваримо спеціальний рис для суші, діючи строго по інструкції на упаковці. У готовий рис додаємо рисовий оцет, сіль і цукор. акуратно розмішуємо.

Суші з вугром - фото крок 2 Поки варився наш рис, у нас був час зайнятися вугром. Якщо ви купили вугра в шкірці — звільніть м'ясо від такої.

Суші з вугром - фото крок 3 Наріжемо м'ясо вугра красивими ромбовидними смужками.

Суші з вугром - фото крок 4 Змочуємо руки у воді і приступаємо до ліплення наших суші. Робимо невеликі овальної форми колобки.

Суші з вугром - фото крок 5 Якщо хочете, можете покласти на рис по маленькому шматочку пасти васабі. Накриваємо рис смужками вугра.

Суші з вугром - фото крок 6 Прив'язуємо скибочки вугра до Колобка з рису тонкими смужками норі.

Суші з вугром - фото крок 7 Посипаємо кожну суші зернятками кунжуту. За японською традицією, до суші подаємо соєвий соус і маринований імбир.

Подібні рецепти

Гарячі суші

Картопляні «трояндочки» з беконом

Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні. опис приготування: Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імб...

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Рецепт оригінальної фруктової закуски з дині і ананаса. опис приготування: Розкладіть фрукти на обробній дошці. Використовуючи дуже гострий ніж, зріжте шкірку і наріжте диню приблизно на 24 тонких скибочки. Сік від дині злийте в миску. Наріжте ананаси вздовж на скибочки, а потім на тонкі брусо...

Соус для суші

Соус для суші

вони, хто любить суші, напевно помічали, що до них подають не тільки соєвий соус. Пропоную вам подивитися, як приготувати соус для суші, який називають "; Спайси ";, пікантний і смачний. Ідеальний до суші. опис приготування: Якщо у вас є кунжутне масло, то обов'язково додайте 0,5-1 чайну ложку...

Суші вдома

Суші вдома

Як приготувати суші вдома? Я сподіваюся, що мій рецепт допоможе Вам приготувати дуже смачні суші легко і просто! Готуйте з будь-якою начинкою, яка вам до душі. І приємного Вам апетиту! опис приготування: Приготувати суші в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Не ва...

Суші «роли Маки»

Суші «роли Маки»

Якщо ви ще не звикли до японської кухні, то зараз саме час починати, адже це дуже легка і смачна їжа. дивіться, як приготувати суші "; Роли Маки" будинки, і пробуйте. опис приготування: Готувати суші вдома виявилося нескладно. Головне правильно зварити рис, не переварити його. Фокус полягає в ...