Рецепт Суп-пюре з зеленого гороху
Простий рецепт супу з зеленого гороху просто створений для весни, коли організму так хочеться чогось свіжого і радісного! Але і в інші пори року він цілком доречний. готуємо!
опис приготування:
це чудове — просте, доступне і дуже смачне — страва, навіть не сумнівайтеся! Він не відкладеться зайвими сантиметрами на талії, але напевно залишить після себе довгий післясмак радості. Так один колір чого вартий — яскравий, майже сяючий відтінок молодої трави та смарагдів!.. сумувати над тарілкою такого супу не вийде просто фізично.
Ще одна перевага цього рецепта супу з зеленого гороху — він з легкістю трансформується в пісне блюдо: досить замінити вершкове масло рослинним і відмовитися від використання вершків. вони, звичайно. надають будь-якого супу-пюре ніжний смак і кремову консистенцію, але і без цієї складової супчик вийде гарним і смачним.
А для вегетаріанців він просто обов'язковий до приготування, адже в горосі міститься велика кількість рослинного білка, так необхідного тим, хто відмовився від вживання м'яса.
- горох зелений— 400 грам
- Картопля— 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло вершкове або рослинне— 2 Ст. ложки
- вершки 20% — 0,5 склянки(опціонально)
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- чебрець сушений— 2-3 Щепоток
лук теж.
У сковороді на помірному вогні розтопити вершкове масло.
И припустить лук — він повинен не зажаритися, а стати прозорим.
Додати до цибулі картоплю і чебрець, влити воду (вона повинна покривати картоплю приблизно на 1 палець) і готувати під кришкою хвилин 10. викласти горох, перемішати і варити ще 5 хвилин — поки горох не стане зовсім м'яким. посолити. Пюріровать блендером до однорідної консистенції.
Влити теплі вершки, перемішати і прогріти. Розлити по тарілках, посипати мигдалем і подати на стіл. Смачного!
Подібні рецепти
Шашлик в казані
Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...
Суп з гороху
Якщо вам до душі прості, апетитні і легкі перші страви, рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати суп з гороху зеленого з вершками, він ніжний і смачний. опис приготування: Перевага цього рецепта в тому, що основою може бути як свіжий, так і заморожений горошок. Перед...
Суп з рису і гороху
Рецепт приготування супу з рису і гороху. кількість порцій: 6 вершкове масло— 60 грам оливкова олія— 2-3 Ст. ложок бекон— 120 грам(дрібно нарізаного) цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізування) горошик— 120 грам бульйон— 2 L петрушка— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаної ) Мал— 300 грам сир пармезан...
Суп з турецького гороху
Рецепт приготування горохового супу з лимонним соком і оливковою олією. опис приготування: Залийте горох водою, після чого залиште його на ніч. Воду злити на наступний день, а горох кладеться в каструлю, заливається півтора літра чистої води і ставиться на вогонь. Варити до тих пір, поки не ро...
Суп з зеленого горошку з м'ятою
На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...