Голубці рецепти
Голубці без рису
Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...
Голубці ідеальні
голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...
Голубці з овочів
Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...
Голубці з бурякової гички
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...
Голубці з виноградного листя
Чули про голубці з виноградного листя? Саме час їх спробувати! З простим поетапні рецептом приготування з цією стравою впораються навіть недосвідчені кулінари. Так що дивіться і записуйте! опис приготування: багато, напевно, чули про долма. Це традиційні голубці родом із Середньої Азії, які г...
Голубці смажені
На обід або вечерю пропоную вам приготувати соковиті, апетитні голубці смажені в домашніх умовах. Це нескладно і дуже смачно, так що обов'язково варто повторити рецепт. опис приготування: Цей рецепт приготування голубців смажених припаде до смаку тим, хто не любить багато часу проводити на кух...
Голубці «Ляльки Матрьошка»
Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо! опис приготування: Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь...
Голубці на плиті
соковиті, м'які і дуже смачні голубці, тушковані з томатною підливою, стануть чудовою ідеєю повноцінного, ситного і смачного обіду і вечері для всієї родини. Якщо хочете спробувати, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Найчастіше це блюдо запікають на деку в духовці, але я покажу, як приг...
Голубці по-вірменськи
У багатьох традиційних кухнях готують схожі страви. Пропоную вам спробувати рецепт приготування голубців по-вірменськи, де замість капустяних використовуються виноградне листя. опис приготування: 1. Насамперед необхідно зайнятися листям. Їх потрібно ретельно вибрати, щоб голубці по-вірменськи ...
Голубці по-азійському
Рецепт приготування голубців по-азійському з капусти напа, яловичого фаршу, коричневого риса, грибів шиітаке, часнику і імбиру. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій мисці змішати яловичий фарш, гриби, Мал, часник, імбир, Зелена цибуля, соєвий соус, кунжутну олію, чер...
Голубці по-грузинськи
долма — голубці по-грузинськи в домашніх умовах можуть стати головним блюдом на будь-якому столі. Традиційно вони готуються в листі винограду, які були приготовлені заздалегідь і заморожені. опис приготування: Незвичайне блюдо — голубці по-грузинськи в домашніх умовах, яке прийнято називати ";...
Голубці (простий рецепт)
Навряд чи російська людина не любить або не знає таке блюдо, як голубці. це ситне, просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно готувати. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці! опис приготування: Такі голубці виходять м'якими і соковитими. Більш того, це блюдо з розряду економне. Г...
Голубці з фаршем і грибами
Голубці - чудове, ситне і смачне блюдо, яке готують вже не одне десятиліття, але своєї актуальності воно не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем і грибами. опис приготування: Голубці приготувати досить просто. але тут, звичайно, потрібен досвід. Дотримуйтесь покроковому опису рецеп...
Голубці з грибами і рисом
Якщо ви хочете урізноманітнити щоденний раціон чимось смачненьким, тоді спробуйте цей простий рецепт голубців з грибами і рисом. Вони виходять апетитні і ніжні, а начинка — дуже соковитою. опис приготування: 1. Невеликого розміру капусту цілком опустити в окріп на 2-3 хвилини. Якщо капуста вел...
Голубці з курячою грудкою
Готуємо апетитні голубці з курячою грудкою. Блюдо сподобається дорослим і діткам. Подавати голубці можна з підливою або просто так. рецепт простий, впорається абсолютно кожен, пробуйте! опис приготування: Голубці напевно люблять багато, мені це блюдо в дитинстві часто готувала бабуся і мама. Х...
Голубці з курячим м'ясом
Смачні та незвичайні голубці з курячою грудкою, сиром і болгарським перцем, простого приготування. Голубці при запіканні просочать капусту і курку сиром і вершковим маслом - буде неймовірно смачно. опис приготування: У цьому рецепті курячий фарш замінили на курячі відбивні. Голубці фаршируютьс...
Голубці з пекінською капустою для ледарів
Голубці це рідкісне смакота, тільки от готувати їх доводиться годинами. Тому далеко не кожен раз у господинь є час для традиційної страви. ймовірно, цей рецепт прийде вам на допомогу. кількість порцій: 5-6 пекінська капуста, лист— 10-12 штук(брати найбільші верхні листки) Мал— 1 Склянка вода— 1...
Голубці з рибою
Як різноманітності щоденного раціону пропоную дивно цікавий рецепт приготування голубців з рибою і смаженими грибами. смачно, апетитно і дуже незвично. опис приготування: Класичний рецепт голубців з рибою в даному випадку доповнений грибами, однак при бажанні їх можна і не використовувати. Мал...
Голубці з сиром
незвичайний рецепт — голубці з сиром в домашніх умовах найкраще готувати з савойської капусти. У поєднанні з рисом і приправами такі голубці стануть відмінним і навіть святковим обідом. опис приготування: Такі голубці виходять ніжніше, а незвичайна начинка доповнить приголомшливий смак. Мал із...
Голубці Сіціліанец
Голубці вважають традиційною стравою слов'янської кухні.На насправді в XIV-XV ст. воно було запозичене зі східної кухні. А назва голубці отримали,т.к. блюдо нагадувало тушки голубів в сметані. опис приготування: Пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. Можна кілька разів, тоді воно вийде зовсім ніж...