Рецепт Хе з курячих шлунків по-корейськи
Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом.
опис приготування:
Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю корейську моркву і буряк, а цей салат доповнює їх. Додайте до овочів додаткові продукти - і страва стане грати по-іншому. Хоча головне залишиться — це гострота. Пропорції приправ міняйте на свій смак.
- шлуночки курячі— 1,5 кілограма
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- сіль— За смаком
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- оцет— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- мелена паприка— За смаком
- мелений коріандр— За смаком
- Червоний мелений перець— За смаком
- часник— 2 зубчики
- морква— 1 штука
- огірок— 1 штука
Лук почистіть і наріжте соломкою. Одну частину додайте до шлунків, а іншу обсмажте в рослинному маслі протягом двох хвилин. Він не повинен підсмажитися.
Відразу ж додайте все приправи, перемішайте. Часник подрібніть і додайте в салатницю разом з інгредієнтами зі сковороди.
морква помийте, почистіть і наріжте соломкою (так само, як і огірок). Додайте до решти продуктів, ще раз перемішайте. Смачного!
Подібні рецепти
Паштет з курячих шлунків
Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...
Суп з курячих шлунків
Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...
Шашлик з курячих шлунків
Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...
Суп зі шлунків і сердечок
Абсолютно дієтичний і неймовірно смачний суп з курячих потрошки. Тут я використав повний набір: сердечка, шлуночки і печінку. У поєднанні з овочами виходить дуже непогано, спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з шлунків і сердечок. З інгредієнтів знадобиться м'ясний...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...