Іспанська кухня рецепти

Espanadas

Espanadas

Рецепт приготування іспанської закуски тапас з тіста з овочевою начинкою з помідорів, болгарського перцю і цибулі. опис приготування: Еспанадас - один з різновид тапас, традиційної іспанської закуски, яку подають в багатьох барах і ресторанах. Швидко готується і допоможе Вам урізноманітнити Ва...

Фаршировані перці і помідори

Фаршировані перці і помідори

Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...

Форель з яєчним соусом

Форель з яєчним соусом

Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Рецепт приготування іспанського омлету з картоплею, цибулею і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане злегка коричневого кол...

Фріттата з картоплею

Салат з яловичиною та гранатом

Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...

Фруктова закуска

Фруктова закуска

Іспанська закуска з ананаса, манго, лайма і перцю халапеньо. Блюдо найкраще подавати в літню спеку. кількість порцій: 2 ананас— 1 штука манго— 1 штука Червона цибуля— 1 штука халапеньо— 1 штука вапно— 1 штука петрушка— 1 штука сіль— 2 щіпки Для початку потрібно відрізати верхівку ананаса. ...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Гаспачо з рибою

Гаспачо з рибою

Рецепт суп гаспачо з рибою — приготування іспанського холодного супу гаспачо з філе риби, огірком цукіні, помідорами і зеленою цибулею. опис приготування: розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати на частини. У середній каструлі довести воду до кипіння, додати рибу....

Гаспачо

Гаспачо

У спекотний літній день (або ніч), а також з ранку після бурхливої ​​вечірки немає нічого кращого гаспачо — освіжаючого іспанського супу з томатів. Його не треба варити, інгредієнти — свіжі. Потрібен лише блендер! опис приготування: гаспачо — іспанська суп, який чудово підходить для приготуван...

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Яловичина по-іспанськи

Яловичина по-іспанськи

Іспанія — неймовірно колоритна країна, тому іспанська кухня настільки ж насичена і яскрава. У цьому рецепті приготування яловичини по-іспанськи буде все: і м'ясо, і рис, і багато-багато овочів. опис приготування: Це неймовірно смачне і в той же час ситне блюдо, яке, безсумнівно, буде вам до см...

Мюслі з ананасом, папайей і насінням

Мюслі з ананасом, папайей і насінням

Рецепт приготування гранола з ананасом, папайя, насінням соняшнику і апельсиновою цедрою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Злегка змастити лист для випічки маслом. У середній мисці, змішати вівсяні пластівці, насіння льону, корицю, насіння і сіль. У невеликій мисці змішати...

Гриби по-іспанськи

Гриби по-іспанськи

Дуже проста закуска з капелюшків печериць в лимонному соці з петрушкою. Виручить на випадок несподіваних гостей. Раджу придивитися до рецептом! опис приготування: Зелень вибирайте на свій смак. Гриби можна посипати тертим сиром — вийде ще смачніше! печериці— 4 штуки сік лимонний— 1 Ст. ложка...

Густий томатний суп

Густий томатний суп

оригінальний, але економний і простий рецепт густого томатного супу мені підказав справжній майстер іспанської кухні. І результат дійсно приголомшливий- з таких простих продуктів — такий шедевр! опис приготування: Рецепт приготування густого томатного супу настільки простий, що я поспішаю їм п...

Хліб з сиром і гуава

Хліб з сиром і гуава

Рецепт приготування хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру, кокосового молока і гуави. опис приготування: Солодкий хліб з начинкою з вершкового сиру і гуави - відмінне ласощі. упаковки сухих дріжджів— 2 штуки цукру— 3/4 склянки яйця— 3 штуки солі— 2 чайних ложки борошна— 6 склянок яйце— 1...

Шпинат з родзинками

Шпинат з родзинками

Рецепт дуже корисного салату іспанської кухні зі шпинату з родзинками. опис приготування: Цю страву можна подати як теплий салат або гарнір до риби або м'яса. Шпинат можна замінити листочками корн-салату або щавлю. Якщо ви використовуєте щавель, збільште кількість родзинок або додайте 2 ст. L....

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...

Соус «Romesko»

Соус «Romesko»

Соус "; ромеско" був придуманий в одній з областей Іспанії - Каталонії. Рецептів цього смачного і ароматного соусу на основі солодкого червоного перцю безліч. Пропоную вам один з них. опис приготування: Можна сказати, що соус "; ромеско" є універсальним, оскільки підходить практично до всіх ст...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...