Рецепт Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)

Рецепт Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані)
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Такий простий і легкий суп користується великим попитом в китайських ресторанах. Чому б не приготувати його будинку? повірте, у вас вийде нітрохи не гірше, а навіть краще! Приємних вам клопоту на кухні!

опис приготування:

Яєчний суп виходить ніжним, легким і в той же час досить ситним. Відмінний варіант для вашого сніданку, всього 5 хвилин - і суп готовий! подробиці, як приготувати суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані), дивіться нижче в рецепті.

  • бульйон курячий— 250 мілілітрів
  • яйце— 1 штука
  • Соєвий соус— 1/2 чайних ложки
  • олія кунжутна— 1/2 чайних ложки
  • Крохмаль кукурудзяний— 1 Чайна ложка
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • Перець білий мелений— За смаком
  • часник сушений— 1/2 чайних ложки
Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані) - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти.

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані) - фото крок 2 Крохмаль розведіть з 2 ç.l. холодного бульйону. В решту бульйону додайте соєвий соус, кунжутну олію, сушений часник, доведіть до кипіння. влийте крохмаль, перемішайте.

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані) - фото крок 3 збийте яйце, влийте в бульйон, перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком.

Суп-пюре з яєць (краще, ніж в ресторані) - фото крок 4 Суп подавайте гарячим і з подрібненим шніт-цибулею. Смачного!

Подібні рецепти

Солянка як в ресторані

Перець солодкий в олії

Солянка - страва, яке не їдять часто. Але зрідка можна собі дозволити цей смачний, ситний суп з великою кількістю ковбасних виробів і м'яса. Сьогодні готуємо солянку за всіма правилами, яку подають в ресторані. опис приготування: Солянка безумовно страва дуже смачна і ароматна. При цьому для ї...

Глазур для імбирних пряників без яєць

Глазур для імбирних пряників без яєць

Цей рецепт глазурі для імбирних пряників підійде не тільки для пряників, але і для покриття кексів, пасок. Він простий до геніальності, виходить завжди і у всіх, не обсипається. опис приготування: Якщо хочете покрити свою випічку цукровою глазур'ю, приготовлену без яєць, то ось вам рецепт глаз...

Грибочки з яєць і помідорів

Грибочки з яєць і помідорів

Немає нічого складного в тому, щоб цікаво прикрасити святковий стіл. Це як раз легко, і до того ж дуже смачно. Спеціально для вас - ці чудові грибочки з яєць і помідорів. опис приготування: Це смачна і симпатична закуска для святкового столу. відваріть яйця, поріжте і видаліть серцевину з помі...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...