Рецепт Яловичі реберця в вині
Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець!
опис приготування:
Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте. єдиний мінус — запікаються реберця близько 3 годин, тому починати приготування цієї страви необхідно задовго до початку трапези. Але результат вартий того, щоб чекати аж 3 годину. Яловичі реберця виходять дивно ніжними і соковитими, а вино надає їм дещо незвичний і витончений присмак. коротше, тут мало прочитати — тут треба спробувати Чого вам і бажаю!
- яловичі реберця— 800 грам
- печериці— 400 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- Вино червоне— 300 мілілітрів
- чебрець свіжий— — За смаком
- борошно— 1 Ст. ложка
- сіль, перець чорний мелений— — За смаком
- Оливкова олія— 40 мілілітрів
змішуємо борошно, сіль і перець. У цій суміші гарненько обвалюють реберця.
Обсмажуємо реберця на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки.
Як тільки реберця підрум'яняться — знімаємо їх з вогню і перекладаємо в форму для запікання з кришкою.
У тому ж маслі, в якому обсмажувалося м'ясо, обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник.
Коли цибуля і часник стануть прозорими (на це піде 2-3 хвилини), додаємо в сковороду на четвертини нарізані печериці. roza_ker, помішуючи, близько 10 хвилин.
Потім вливаємо в сковороду до грибів вино і півсклянки бульйону (якщо бульйону немає — простий кип'яченої води).
Доводимо до кипіння, після чого знімаємо з вогню і виливаємо весь вміст сковороди на яловичі реберця. Туди ж кидаємо пару гілочок свіжого чебрецю.
Накриваємо форму для запікання кришечкою і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. 1 годину запікаємо при 180 градусах, потім зменшуємо температуру до 150 градусів і запікаємо ще 2 годину.
Подаємо з улюбленим гарніром — як на мене, ідеально підходить картопляне пюре. Смачного!
Подібні рецепти
Окрошка з яловичиною
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...
Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...