Рецепти muscleman.com.ua

Гречані зрази

Гречані зрази

Пісні гречані зрази з овочевою начинкою готуються дуже легко, а в основі їх найдоступніші продукти: гречані пластівці і картопля. Зрази виходять смачними, апетитними, з хрусткою скоринкою. опис приготування: Начинку для гречаних зраз можна приготувати з будь-яких овочів, грибів або м'яса (в не...

Сливове варення з арахісом

Сливове варення з арахісом

Яке тільки варення я не варю! І це одне з найулюбленіших! дуже ароматне: з легким ароматом злив і тонкої ноткою шоколаду. Родзинку варення безсумнівно надає подрібнений арахіс. опис приготування: Пропоную зварити кілька баночок смачного варення. А для того, щоб воно було ще й ароматним, додайт...

Печериці фаршировані в духовці

Печериці фаршировані в духовці

Печериці фаршировані в духовці — дуже симпатична і незвично смачна закуска. Підійде для святкового столу, фуршету. попереджаю одразу — зникає зі столу практично миттєво опис приготування: печериці фаршировані — це дуже цікава і незвичайна закуска. За допомогою цього простого рецепту ви все зро...

Стейк з яловичої вирізки

Стейк з яловичої вирізки

набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте! опис приготування: Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого н...

Фаршировані печериці в фользі

Рецепт приготування фаршированих печериць. У приготуванні блюдо не складне, але поживне і смачне. опис приготування: Блюдо здатне порадувати цінителів смачної і ситної їжі. До того ж організм отримує всі необхідні компоненти харчування. Фаршировані печериці підійдуть до будь-якого столу. ча...

Яловичина в майонезі

Яловичина в майонезі

Яловичина в майонезі — це дуже простий, але досить геніальний спосіб смачно приготувати м'ясо в духовці. Для того, щоб яловичина була максимально смачною і соковитою ми запікаємо її з майонезом і сиром. опис приготування: Готується яловичина в майонезі з даного рецептом досить швидко, зазвичай...

Shtveytsarskaya безе

Shtveytsarskaya безе

Швейцарська меренга або заварний білковий крем ідеально підходить для прикраси тортів, капкейков, тістечок і десертів. Їм також прошаровують рулети, пироги, торти. ділюся рецептом! опис приготування: Нічого складного в приготуванні швейцарської меренги немає. Вона чудово підходить для прикраси...

Гранатове желе з виноградом

Гранатове желе з виноградом

Рецепт приготування желе з гранатового і апельсинового соку з зеленим виноградом. опис приготування: змішати воду, Гранатовий сік, апельсиновий сік, агар і цукор в середній каструлі на сильному вогні, помішуючи час від часу. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і помішувати масу віночком, поки...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...

Соус Камберленд

Соус Камберленд

Камберленд (Камберленд соусом) - класичний столовий соус з пікантним смаком і насиченим ароматом. Цей соус є чудовою приправою до птаха і м'яса. Його дуже легко приготувати. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу Камберленд був відкритий в Ганновері придворним к...

Яловичина з гречаною локшиною

Яловичина з гречаною локшиною

Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...

Смузі з фруктів

Смузі з фруктів

Фрукти надають на наш організм лікувальну дію. Практично всі вони містять мало калорій і при цьому дуже багаті вітамінами і мінералами. Тому пропоную спробувати справжній фруктовий бум! опис приготування: Цей корисний і поживний напій складається в основному з фруктів і ягід, а іноді і з овочі...

Суп з огірків

Суп з огірків

Перед вами рецепт приготування супу з огірків. думаєте, не буває такого? А ось і ні, ось він - суп з огірків! За фактом він нагадує окрошку, але, як на мене, трохи смачніше. Спробуйте, смачно! опис приготування: розповім сьогодні, як приготувати суп з огірків, і, якщо ви не проти спробувати що...

Суп зі шпинатом і яйцями

Суп зі шпинатом і яйцями

Для літнього меню пропоную рецепт, як приготувати суп зі шпинатом і яйцями. Для пікантності додайте імбир і часник. легкий, ароматний і досить ситний суп відмінно підходить для швидкого обіду. опис приготування: Готувати суп дуже легко і швидко. У вас піде всього лише 15 хвилин на весь процес....

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Гречані котлети з грибами

Гречані котлети з грибами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати гречані котлети з грибами. Таке блюдо часто готують під час посту, правда яйця не використовують. У кулінарії яйця замінюють бананами. вдалою готування! опис приготування: Котлети з грибів і гречки гарні до будь-якого обіду. Вони можуть подаватися ...

Листковий пиріг з куркою і грибами

Листковий пиріг з куркою і грибами

Рецепт приготування пирога з листкового тіста з начинкою з курячого філе, печериць і сметани. опис приготування: Листковий пиріг з куркою неймовірно смачний і ситний. приготування: Розігріти рослинне масло в сковороді. Подрібнити печериці та цибулю, викласти в сковороду і обсмажити до готовнос...

Говяжий язык в скороварке

Говяжий язык в скороварке

З яловичого мови можна приготувати багато страв. Але перш за все його треба зварити, на плиті цей процес довгий. А за допомогою скороварки час на приготування зменшується в кілька разів. готуємо! опис приготування: Відвареної яловичий язик — це вже смачно. Але ось варити його в звичайній кастр...

Гульчера

Гульчера

Сьогодні я хочу поділитися рецептом, який прийшов до нас з цікавою країни зі своєрідною кулінарною культурою. це Гульчехра. Блюдо прийшло до нас з Узбекистану. Просте і неповторне! опис приготування: Ця страва настільки просте у виконанні, що навіть дивно, звідки береться такий чудовий і гармо...

Spanakopita з shtavelem

Spanakopita з shtavelem

spanakopita — це грецький пиріг зі шпинатом. Однак у нас не особливо вирощують шпинат, тому замінимо його на щавель і не прогадали. опис приготування: Spanakopita з shtavelem vegetarianskoe блюдо, яке в той же час є досить ситним і поживним. В оригінальному приготуванні спанакопіта готується з...