Рецепт Грибне різотто з сиром
Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж!
опис приготування:
Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. Аромат від страви буде стояти неймовірний! А ще рецепт підійде для вегетаріанців і тих, хто поститься, тільки замініть вершкове масло на оливкову.
- печериці— 120 грам
- пармезан— 30 грам
- гриби шиітаке— 60 грам
- Вершкове масло— 30 грам
- Білі гриби сушені— 10 грам
- Мал— 150 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- багет маленький— 1 штука
- петрушка, гілочка— 2 штуки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 5 чайних ложок
- вода кип'ячена— 1,5 склянки
2. Потім гриби перекладіть на деко. Влийте до них 2 немає. ложки олії. Додайте сіль і перець. запікайте все 11 хвилин в духовці при 200 градусах.
3. У сотейнику розігрійте 2 немає. ложки олії. Додайте петрушку і цибулю. обсмажте інгредієнти, помішуючи, протягом 2 хвилин. всипте рис. готуйте ще 3 хвилини. Потім влийте воду з-під грибів (1 склянка).
4. Влийте грибний бульйон (0,5 склянки). варіть різотто, помішуючи, 20 хвилин. В кінці додайте гриби з духовки, сіль, масло і перець. Також натріть сир. перемішайте.
5. Багет збризніть маслом. Посипте сіллю і перцем. запікайте хліб 6 хвилин в духовці при 200 градусах.
6. Подавайте різотто з зеленню і багетом. Смачного!
Подібні рецепти
Грибне масло з зеленню
Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...
Грибне пюре
Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...
Грибне рагу на зиму
Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вон...
Грибне рагу з картопляними коржами
кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...
Грибне рагу з пастою
Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону. Додати цибулю, смажит...