Рецепт Гуляш з червоним вином
Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою.
опис приготування:
Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме блюдо в італійському стилі з дуже смачною підливою. Найкраще підійде в міру жирна свинина. Вона добре поєднується з вином. А овочі в складі додадуть кольору і розкриють смак. У підсумку виходить соковита м'якоть і приголомшливий аромат.
- свинячі лопатки— 800 грам
- Вино червоне столове— 150 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля— 2-3 штук
- селера, стебло— 1 штука
- морква— 2 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- часник— 3-4 зубчиків
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок
- борошно— 1-1,5 Ст. ложки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- цукор— 1-1,5 чайних ложки
- орегано— 2 щіпки
- базилік— 2 щіпки
- розмарин— 2 щіпки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- зелень— За смаком
- вода— 1 Склянка
Моркву і селеру наріжте брусками. Лук наріжте середніми кубиками.
Промариноване м'ясо обсмажте в олії 3 хвилини, поки воно не стане світлим.
Перекладіть свинину в казан. Гасіть м'ясо 5 хвилин, вливши до нього вино.
В цей час на сковороді обсмажити цибулю з селерою до м'якості в олії.
Потім перекладіть овочі до м'яса. Додайте до страви все сухі трави.
В окремому посуді змішайте воду з томатною пастою, цукром і борошном. Соус влийте до продуктів. додайте моркву.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, тушкуйте блюдо 30 хвилин на повільному вогні. В кінці додайте лавровий лист, зелень, подрібнений часник, сіль і перець.
Подавайте гуляш зі свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Хліб з червоним вином
Рецепт приготування супу з баклажанів, лука, часнику і соусу з червоного перцю. опис приготування: Розігріти сковороду на середньому вогні. Викласти і смажити до м'якості, перевертаючи час від часу, близько 15 хвилин. Викласти в миску і дайте охолонути. Очистити від шкірки. Помістити на оброб...
Яловичина з вином і овочами
Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею. опис приготування: Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо. борошна— 1/4 склянки яловичини— 900 грам вершкового масла— 7 Ст. ложок червон...
Соус з білим вином
Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...
Спагеті з беконом і білим вином
Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...