Рецепт Стейк з цибулею, перцем і квасолею

Рецепт приготування запеченого яловичого стейка з цибулею, болгарським перцем, квасолею і розмарином.
опис приготування:
розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти на деко цибулю, болгарський перець, квасоля і 2 столові ложки олії, розмарин, 1 чайна ложка солі і 1/4 чайної ложки перцю. Зрушити суміш овочів в одну сторону дека, а на іншу сторону викласти яловичий стейк.
Полити м'ясо залишилася чайною ложкою олії, приправити сіллю і перцем. випікати, перемішуючи овочі час від часу, від 12 до 16 хвилин.
Викласти яловичину на обробну дошку, накрити вільно з фольгою і залишити в теплому місці на 5 хвилин. Викласти овочеву суміш у миску, перемішати з оцтом. Тонко нарізати стейк і подавати з овочами.
- великий червоний лук— 1 штука
- червоні болгарські перці— 2 штуки
- квасолі— 600 грам
- оливкового масла— 2.5 Ст. ложки
- листя розмарину— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
- яловичого стейка— 650 грам
- червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
Полити м'ясо залишилася чайною ложкою олії, приправити сіллю і перцем. випікати, перемішуючи овочі час від часу, від 12 до 16 хвилин.
Викласти яловичину на обробну дошку, накрити вільно з фольгою і залишити в теплому місці на 5 хвилин. Викласти овочеву суміш у миску, перемішати з оцтом. Тонко нарізати стейк і подавати з овочами.
Подібні рецепти

Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...

Стейк з помідорами і зеленою цибулею
Рецепт приготування смаженої на грилі яловичого стейка з помідорами чері і зеленою цибулею. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Приправити яловичі стейки сіллю і перцем. Обсмажувати стейки на грилі від 3 до 4 хвилин з кожного боку до готовност...

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем
сьогодні розповім, як приготувати ароматне і соковите м'ясо без особливого клопоту. Така свинина відмінно підійде в якості основного блюда на обід або вечерю, а так само для бутербродів. опис приготування: пісна свинина, приготована таким чином, буде чудовою натуральної заміною ковбасі. аромат...

Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...