Рецепт Spanakopita з shtavelem

Рецепт Spanakopita з shtavelem
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
spanakopita — це грецький пиріг зі шпинатом. Однак у нас не особливо вирощують шпинат, тому замінимо його на щавель і не прогадали.

опис приготування:

Spanakopita з shtavelem vegetarianskoe блюдо, яке в той же час є досить ситним і поживним. В оригінальному приготуванні спанакопіта готується з яйцем, але, якщо чесно, і без нього виходить зовсім непогано.

Бажаю вам удачі і приємного апетиту!


  • Листкове тісто— 1 штука(пачка)
  • борошно— 0,5 склянки
  • Щавель або шпинат— — штук(пучок)
  • Цибуля— 1 штука
  • Тертий сир— 0,5 склянки
  • М'який сир— 0,5 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Вершкове масло— 2-3 Ст. ложок
Spanakopita з shtavelem - фото крок 1 Слоенное тесто раскатать и поделить на квадратики. Цибуля и чеснок порубить и отправить на сковородку. Далее в сковородку добавить нарезанную зелень.

Spanakopita з shtavelem - фото крок 2 Содержимое сковородки немного потушить, затем добавить натертый твердый и мягкий сыр. Совсем недолго потушить и снять с огня.

Spanakopita з shtavelem - фото крок 3 На первый тонкий лист теста выкладывается сливочное масло, затем накрывается еще одним листом теста. Далее идет слой начинки. Затем начинка накрывается еще несколькими тонкими листами теста. Верхний слой смазать водой или маслом.

Spanakopita з shtavelem - фото крок 4 Начинка распределяется по всему пласту равномерно.

Spanakopita з shtavelem - фото крок 5 Выпекать спанакопиту следует недолго, потому что начинка уже готова. важливо, чтоб было готово тесто. Коли пиріг підрум'яниться, можно его доставать и подавать к столу.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Риба тушкована під маринадом (класичний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...