Рецепт Яловичина в майонезі

Рецепт Яловичина в майонезі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Яловичина в майонезі — це дуже простий, але досить геніальний спосіб смачно приготувати м'ясо в духовці. Для того, щоб яловичина була максимально смачною і соковитою ми запікаємо її з майонезом і сиром.

опис приготування:

Готується яловичина в майонезі з даного рецептом досить швидко, зазвичай яловичину потрібно довго гасити і обробляти, щоб вона стала ніжною і соковитою. Однак даний метод приготування, який в народі зветься "; м'ясо по купецькому" дозволяє зберегти м'ясу соковитість. готується просто, з'їдається швидко. До речі! М'ясо треба викладати на розігрітий лист — це дуже важливо!

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 400 грам
  • сир— 150 грам
  • майонез— 100-150 грам
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком(для змазування дека)
Яловичина в майонезі - фото крок 1 Говядину промываем под холодной водой, просушуємо. Разрезаем на одинаковые куски. Немного отобьем каждый кусок с двух сторон.

Яловичина в майонезі - фото крок 2 посолити, поперчим и приправим. Оставим ненадолго полежать.

Яловичина в майонезі - фото крок 3 Противень смазать растительным маслом и раскладываем кусочки мяса. На каждый кусочек наносим майонез, зверху присипаємо тертим сиром.

Яловичина в майонезі - фото крок 4 Розігріваємо духовку до 200 градусов и отправляем запекаться мясо до образования корочки.затем сбавляем до 120 градусов и запекаем еще несколько минут.

Подібні рецепти

Шашлик зі свинини в майонезі

Кекс в мікрохвильовці без яєць

Шашлик зі свинини в майонезі — одна з найпростіших і тому популярних версій шашлику. Майонез робить свинину більш соковитою, та й маринується м'ясо таким способом дуже швидко. опис приготування: Як відомо, запорука гарного шашлику зі свинини — це не тільки якісне, свіже м'ясо, але ще і правиль...

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Чудеса за півгодини можливі, якщо це чудеса з майонезом "; маху ";. Готувати з цим майонезом одне задоволення, він збалансований за смаком і полегшує підготовку. опис приготування: Кетчуп і майонез торгової марки "; маху" — це просто знахідка для господинь, тому що вони якісні, збалансовані за...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...

Яловичина на багатті

Яловичина на багатті

Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...