Рецепт Стейк з яловичої вирізки

Рецепт Стейк з яловичої вирізки
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте!

опис приготування:

Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого на грилі? Як ви переконаєтеся нижче, приготувати стейк з яловичої вирізки дуже просто, головний секрет рецепта — це використання виключно свіжого м'яса. Якщо візьмете размороженное або несвіже м'ясо — вийде підошва. Хороший стейк можна зробити тільки з хорошого свіжого м'яса. В іншому ж рецепт дуже простий і зрозумілий. Удачі в приготуванні і приємного вам апетиту!

  • Говяжа вирізка— 1 кілограм
  • сіль, перець, спеції— За смаком
Стейк з яловичої вирізки - фото крок 1 Яловичу вирізку нарізати на шматки товщиною 1,5-2 см поперек прожилок.

Стейк з яловичої вирізки - фото крок 2 Злегка відбити стейки. Їх товщина повинна не перевищувати 1,5 см.

Стейк з яловичої вирізки - фото крок 3 посолити, поперчити, посипати улюбленими спеціями. залишити на 1 годину маринуватися.

Стейк з яловичої вирізки - фото крок 4 Покласти стейк на решітку над гарячим грилем і смажити по 2 хвилини з кожного боку, якщо хочете злегка сирувате м'ясо, по 3 хвилини — для середнього ступеня прожарювання, по 4 — для повністю готового стейка.

Подібні рецепти

Шашлик зі свинячої вирізки

Стейк з яловичої печінки

Шашлик ... Думаю, всі погодяться, що це блюдо, яке в першу чергу асоціюється з літом, несправедливість вас? А раз на дворі літо, то саме час розповісти, як приготувати шашлик зі свинячої вирізки. опис приготування: Ось ми і розібралися, як приготувати шашлик зі свинячої вирізки. Шашлик - це на...

Шашлик з вирізки яловичини

Шашлик з вирізки яловичини

У сезон пікніків хочеться випробувати якийсь новий смак: спробувати шашлик з новим маринадом. Хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати шашлик з вирізки яловичини. Соковитий смак і аромат забезпечені. опис приготування: Зверніть увагу, що для маринування використовується цибулевий сік, а н...

Шашлички з яловичої печінки

Шашлички з яловичої печінки

Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам рослинної олії— 100 мілілітрів свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики невеликий гострий перчик— 1 штука цибулина— 1 штука лимона— 0,5 штуки ...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...