Рецепт Стейк з пюре і картоплею

Рецепт Стейк з пюре і картоплею
Кількість порцій: 2 Час приготування: 35 хв.
Пропоную всім м'ясоїдам-чоловікам зробити приємний сюрприз — засмажити соковитий і великий шматок м'яса. повірте, вони вам будуть вдячні! приготуємо смачно, соковиті і ароматні!

опис приготування:

вивчіть, як приготувати стейк з пюре і картоплею. Ще раз прошу вас не боятися таких страв, вони досить прості, тільки чітко дотримуйтесь інструкції. Тоді у вас вийде справжня ресторанна подача. Пюре буде не просте, а з горошку. І не забудемо про соус, який з'єднає між собою всі складові.

  • заморожений горошок— 240 грам
  • яловичий стейк— 2 штуки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • Вершкове масло— 30 грам
  • часник— 1 зубчик
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • майонез— 33 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2,5 Ст. ложки
  • яловичий бульйон— 1 Чайна ложка
Стейк з пюре і картоплею - фото крок 1 1. Спочатку приготуйте картопля. Наріжте його довгими скибочками. Викладіть на деко з фольгою. додайте 1 ст. ложку масла, сіль і перець. запікайте картоплю 15-18 хвилин при 220 градусах в духовці.

Стейк з пюре і картоплею - фото крок 2 2. Приготуйте маринад. Дрібно наріжте часник і цибулю. Додайте до них бульйон, сіль, перець, 1 немає. ложку масла. Намажте м'ясо маринадом і залиште маринуватися на 10 хвилин.

Стейк з пюре і картоплею - фото крок 3 3. Поки займіться пюре. відваріть горошок 4,5 хвилини в киплячій воді. Потім потовчіть його з сіллю, перцем, оцтом, половиною масла і 2 ст. ложками води.

Стейк з пюре і картоплею - фото крок 4 4. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Обсмажте стейк з обох сторін по 4 хвилини, поливаючи м'ясо соком, що виділився.

Стейк з пюре і картоплею - фото крок 5 5. Приготуйте соус. Маринад підігрійте з 50 мл води 1 хвилину на невеликому вогні. В кінці додайте масло, сіль і перець.

Стейк з пюре і картоплею - фото крок 6 6. Подавайте стейк з соусом. А також доповніть гороховим пюре і картоплею. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки

Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки

Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкового масла і кінзи. опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. червоного винн...

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...

Соковитий стейк із запеченою картоплею

Соковитий стейк із запеченою картоплею

Скуштуйте нове блюдо - соковитий стейк із запеченою картоплею, приготований за класичним рецептом. Ви точно не розчаруєтеся! Підійде до столу і в будні, і в свята опис приготування: Немає нічого смачнішого, ніж добре приготований шматок м'яса. Для любителів стейків пропоную рецепт смачного, ні...

Суп-пюре з печерицями та картоплею

Суп-пюре з печерицями та картоплею

Є багато різних рецептів грибних супів. Мені найбільше подобається суп-пюре з грибами. Він завжди виходить ароматним і густим, з приємною ніжною структурою і вершковим смаком. опис приготування: Суп-пюре готується як звичайний суп, тільки в кінці всі інгредієнти подрібнюються в блендері до одн...