Рецепт Соус Камберленд

Рецепт Соус Камберленд
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Камберленд (Камберленд соусом) - класичний столовий соус з пікантним смаком і насиченим ароматом. Цей соус є чудовою приправою до птаха і м'яса. Його дуже легко приготувати.

опис приготування:

Властивості і походження:

Рецепт приготування соусу Камберленд був відкритий в Ганновері придворним кухарем. Соус був названий на честь герцога Камберлендского, перебував на той час в Ганновері. Перші згадки про це соусі датовані 1904 роком, містяться вони в книзі «Англійська кухня». Соус Камберленд знайшов популярність завдяки відомому французькому кухареві Огюста Ескоф'є.

застосування:

Соус Камберленд досить часто згадується в рецептах м'ясних страв французької та англійської кухні. Його подають до страв з баранини, яловичини, дичини, а також до шинки і смаженого у фритюрі м'яса. Камберленд використовують при приготуванні ростбіфу, паштетів з птиці і телятини, а також до галантином (страви з печінки або мови).

Рецепт приготування:

1. Зняти цедру з лимона і апельсина, нарізати тонкою соломкою. Залити гарячою водою, варити на повільному вогні протягом декількох хвилин.

2. Злити воду, додати желе з червоної смородини, portveyn, лимонний сік, гірчицю, цукрову пудру, дрібку меленого імбиру.

3. Варити поки желе не стане, помішуючи, на повільному вогні. Прибрати з вогню, збити до "; гладкості ";. Соус повинен загуснути у міру охолодження. Подавати відразу ж.

Соус можна зберігати в холодильнику (при закритій кришці) не більше 1 тижні.

Поради шеф-кухаря:

Пікантний соус Камберленд подають до столу холодним. Прикрасити соус можна зеленими листочками смородини або меліси.


  • лимон— 1 штука
  • апельсин— 1 штука
  • желе из красной смородины— 140 грам
  • portveyn— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • червоний винний оцет— 1 Ст. ложка
  • цукрова пудра— 1 Ст. ложка
  • мелений імбир— — За смаком
  • каєнський перець— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Властивості і походження:

Рецепт приготування соусу Камберленд був відкритий в Ганновері придворним кухарем. Соус був названий на честь герцога Камберлендского, перебував на той час в Ганновері. Перші згадки про це соусі датовані 1904 роком, містяться вони в книзі «Англійська кухня». Соус Камберленд знайшов популярність завдяки відомому французькому кухареві Огюста Ескоф'є.

застосування:

Соус Камберленд досить часто згадується в рецептах м'ясних страв французької та англійської кухні. Його подають до страв з баранини, яловичини, дичини, а також до шинки і смаженого у фритюрі м'яса. Камберленд використовують при приготуванні ростбіфу, паштетів з птиці і телятини, а також до галантином (страви з печінки або мови).

Рецепт приготування:

1. Зняти цедру з лимона і апельсина, нарізати тонкою соломкою. Залити гарячою водою, варити на повільному вогні протягом декількох хвилин.

2. Злити воду, додати желе з червоної смородини, portveyn, лимонний сік, гірчицю, цукрову пудру, дрібку меленого імбиру.

3. Варити поки желе не стане, помішуючи, на повільному вогні. Прибрати з вогню, збити до "; гладкості ";. Соус повинен загуснути у міру охолодження. Подавати відразу ж.

Соус можна зберігати в холодильнику (при закритій кришці) не більше 1 тижні.

Поради шеф-кухаря:

Пікантний соус Камберленд подають до столу холодним. Прикрасити соус можна зеленими листочками смородини або меліси.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Грузинський горіховий соус (простий рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...