Рецепт Shtveytsarskaya безе

Рецепт Shtveytsarskaya безе
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Швейцарська меренга або заварний білковий крем ідеально підходить для прикраси тортів, капкейков, тістечок і десертів. Їм також прошаровують рулети, пироги, торти. ділюся рецептом!

опис приготування:

Нічого складного в приготуванні швейцарської меренги немає. Вона чудово підходить для прикраси тортів, тістечок, кексів тому, що відмінно тримає форму. А ще не містить стільки калорій, як вершки і масляний крем, що теж важливо. Всі нюанси приготування такої меренги описані в рецепті.

  • Білок курячих яєць— 2 штуки
  • цукор— 120 грам
  • Лимонна кислота— 1 щіпка
Shtveytsarskaya безе - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для швейцарської меренги.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 2 Викладіть білки в миску.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 3 Додайте цукор і лимонну кислоту. Можна додати ванільний цукор. Каструлю наповніть водою і поставте на плиту, доведіть до кипіння.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 4 Поставте миску з білками і цукром на каструлю з гарячою водою так, щоб дно скляної миски не стосувалося води. Вогонь під каструлею не вимикайте, а тільки зменшите. перемішуйте віночком, поки цукор не розчиниться.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 5 після збивайте 8-10 хвилин. Меренга поступово буде збільшуватися в об'ємі і густіти. Коли білки зіб'ються так, що слід від міксера стане чітким і не буде розпливатися, знімайте миску з водяної бані.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 6 Збивайте меренгу вже на столі ще 3-4 хвилини. Крем виходить густим, пишним, повітряним, трохи в'язким, схожим на зефір.

Shtveytsarskaya безе - фото крок 7 Швейцарська меренга готова. Тепер можна прикрашати і простоювати торт, тістечко, рулет.

Подібні рецепти

Шоколадне безе з мигдалем

Суп гороховий з копченими реберцями

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...

Шоколадний пиріг з безе

Шоколадний пиріг з безе

Рецепт приготування шоколадного пирога з повітряним безе. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти кірку для на аркуші для випічки, випікати до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути, відкласти в сторону. Підготувати миску з ситом. У середній каст...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...