Рецепт Суп весняний

Рецепт Суп весняний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Весни залишилося вже зовсім трохи, а я так ще і не поділився з вами класним рецептом першого страви. сьогодні розповім, як приготувати суп весняний. Він дуже легкий і з цікавим смаком.

опис приготування:

Цей легкий бульончик насичений вітаміном С і містить абсолютно невелика кількість жирів. можливо, шоколад вам здасться тут зайвим, проте рекомендую хоча б разок спробувати цей бульончик з ним. Не сподобається - більше не будете додавати.

  • Горошок зелений— 900 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Luk-salotų— 1 штука
  • м'ята— 10 грам
  • вода— 1 літр
  • Шампанський оцет— 2 чайних ложки
  • Лимонний сік— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Білий шоколад— 2 Ст. ложки(нарізаний або натертий)
  • горішки— 2 Ст. ложки(обсмажені)
  • пагони гороху— 0,5 склянки(можна замінити шпинатом)
1 Візьміть шматок марлі (розміром приблизно 30 см). Викладіть в неї горохові стручки, роздавлений часник і тонко нарізану цибулю-шалот.

2 також додамо 1 столову ложку листя м'яти. Якщо вони у вас дуже великі, трохи поріжте їх. Зауважте марлю так, щоб вийшов плоский пучок.

3 перев'яжіть шпагатом (придатним для готування). У сотейнику або невеликій каструлі доведіть до кипіння воду. Викладіть туди наш "; пучок" і варіть на дуже маленькому вогні протягом 2-ух годин.

4 Дістаньте пучок з води, перекладіть в миску і вичавіть. Вичавлену рідина перелийте назад в каструльку, додайте горох, оцет і лимонний сік. Додати сіль за смаком.

5 Нагрійте трохи під закритою кришкою і проваріть пару хвилин (щоб зелений горошок був готовий). Потім розлийте готовий бульйон по тарілках, збризніть трохи оливковою олією. Подавайте з подрібненими горіхами, білим шоколадом, зеленню і м'ятними залишилася м'ятою.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Найпростіші паски

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...