Рецепт Стейк з полентой і смаженими помідорами
Рецепт приготування яловичого стейка з полентой, сир пармезан, цибулею і помідорами
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. випікати, поки помідори не стануть м'якими, від 12 до 15 хвилин. Перемішати з зеленою цибулею.
Тим часом додати 1 чайну ложку солі в киплячу воду. Поступово додати кукурудзяну муку. Варити на повільному вогні, помішуючи час від часу, поки полента не стане густою, близько 10 хвилин. Додати масло і пармезан, нагріти на дуже повільному вогні.
Нагріти залишилася столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Приправити стейк сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Викласти в миску, накрити (безкоштовно) алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.
Додати оцет в сковороду і варити на сильному вогні, поки він не зменшиться до 1 / 2 склянки, від 5 до 7 хвилин.
Нарізати стейк і подавати з соусом з оцту, полентой і помідорами.
- виноградних помідорів— 900 грам
- зеленого лука— 6 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- масла— 1 Ст. ложка
- яловичого стейка— 650 грам
Тим часом додати 1 чайну ложку солі в киплячу воду. Поступово додати кукурудзяну муку. Варити на повільному вогні, помішуючи час від часу, поки полента не стане густою, близько 10 хвилин. Додати масло і пармезан, нагріти на дуже повільному вогні.
Нагріти залишилася столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Приправити стейк сіллю і перцем, додати в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Викласти в миску, накрити (безкоштовно) алюмінієвою фольгою і дати постояти від 5 до 10 хвилин.
Додати оцет в сковороду і варити на сильному вогні, поки він не зменшиться до 1 / 2 склянки, від 5 до 7 хвилин.
Нарізати стейк і подавати з соусом з оцту, полентой і помідорами.
Подібні рецепти
Завитій восьминіг з песто з руколи з полентой
Рецепт приготування яловичих стейків з помідорами, часником, орегано і сиром моцарелла. опис приготування: Приправити яловичину з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на сильному вогні. Обсмажувати м'ясо в кілька партій від 1 до 2 хвилин з кожного боку, викласти в тарі...
Стейк з помідорами і зеленою цибулею
Рецепт приготування смаженої на грилі яловичого стейка з помідорами чері і зеленою цибулею. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Приправити яловичі стейки сіллю і перцем. Обсмажувати стейки на грилі від 3 до 4 хвилин з кожного боку до готовност...
Листковий салат зі смаженими печерицями
Листковий салат зі смаженими печерицями — цілком може замінити ситна вечеря. Приголомшливо смачне поєднання інгредієнтів підкорить ваше серце і шлунок назавжди! Салат простий і швидкий в приготуванні. опис приготування: Цей салат дуже смачний, ніжний, готувати його дуже просто. обов'язково спр...
Фарширований стейк
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...