Рецепти muscleman.com.ua

Фарш з хліба і ковбаси

Фарш з хліба і ковбаси

Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...

Солодкий цибульний соус

Солодкий цибульний соус

Соус стане відмінним доповненням до будь-яких м'ясних або рибних страв. Соус має солодкістю за рахунок солодкого лука і кислинкою завдяки томатній пасті. сподіваюся, ви оціните цибульний соус! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування солодкого цибулевого соусу. Ріпчас...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Стейк з помідорами і моцарелою

Стейк з помідорами і моцарелою

Рецепт приготування яловичих стейків з помідорами, часником, орегано і сиром моцарелла. опис приготування: Приправити яловичину з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на сильному вогні. Обсмажувати м'ясо в кілька партій від 1 до 2 хвилин з кожного боку, викласти в тарі...

Сквош з начинкою з рису

Смажені на грилі артишоки

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Суп з квасолі і смажених овочів

Суп з квасолі і смажених овочів

Рецепт приготування супу з цукіні, кабачками, білими грибами, морквою, цибулею, селерою, помідорами, білої і стручкової квасолею. опис приготування: Цей овочевий суп не тільки смачний, але і корисний. цукіні— 2 штуки кабачка— 2 штуки білих грибів— 240 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки сіль—...

Грибний суп-пюре з печериць

Грибний суп-пюре з печериць

Ніжне поєднання смаку підсмажених грибів з вершками — ммм… Приготуйте такий суп на обід і порадуйте своїх близьких вишуканим блюдом. Рецепт грибного супу-пюре з печериць — вам на допомогу. опис приготування: Ось ми і приготували разом з вами в домашніх умовах грибний суп-пюре з печериць. Звучи...

Хлібно-ягідний пудинг

Хлібно-ягідний пудинг

Якщо у вас залишилися зачерствілі шматочки хліба після свят, можна використовувати їх для випічки простого, але смачного десерту. Розповім про рецепт, як приготувати хлібно-ягідний пудинг. опис приготування: Для пудингу підійде білий і житній хліб, можна комбінувати кілька сортів. Ягоди підійд...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...

Сендвічі з оливками і сиром

Сендвічі з оливками і сиром

Рецепт приготування сендвічів з домашнім майонезом, оливками і сиром Чеддер. опис приготування: Приготувати домашній майонез на основі оливкового масла не так складно, як здається. До того ж він вийде не тільки смачним, але і корисним. Для приготування майонезу беріть оливкову олію без запаху....

Солонина

Солонина

Рецепт приготування м'яса в соляному розчині. опис приготування: Солонина – мясо, отримане в результаті його тримання в соляному розчині. Сам процес називається послом м'яса. Раніше використовувався як єдино можливий спосіб тривалого зберігання м'яса при плюсовій температурі, але з появою холо...

Суп гороховий з ребрами

Суп гороховий з ребрами

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати гороховий суп з реберцями. він ароматний, смачний і дуже наваристий. Приступаємо до приготування страви! опис приготування: Відмінний варіант супчика на вечерю для всієї родини. Завдяки копченостям він набуває унікальний аромат і смак. суп нава...

Смаженко з ковбасою

Смаженко з ковбасою

Смаженка — це невелика булочка з начинкою, як правило м'ясної або ковбасної. Заливка для булочок готується з сметани або майонезу, як подобається вам. опис приготування: Сьогодні я покажу вам, як приготувати "; Смаженко з ковбасою ";, це блюдо білоруської кухні. Ці булочки зазвичай печуться з ...

Суп з зеленого горошку з м'ятою

Суп з зеленого горошку з м'ятою

На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...

Солянка з нирками

Солянка з нирками

Солянка - суп, улюблений багатьма. Я повністю заслужив! Адже це так смачно! Тарілка палючої наваристою соляночка хороша в будь-який час дня і року. А класична солянка неодмінно вариться з нирками. Заходьте, покажу, як саме. опис приготування: Нирки вимагають попередньої підготовки. І якщо для ...

Соус томатний

Соус томатний

Простий рецепт приготування томатного соусу в домашніх умовах. Італійська кухня. На приготування томатного соусу за цим рецептом ви витратите півгодини. Зберігати ж такий соус можна 2 тижні. опис приготування: Готовий гарячий томатний соус можна подавати відразу до страви або зберігати в банку...

Соєві фрикадельки

Соєві фрикадельки

Пропоную спробувати рецепт простих, Проте, смачних фрикадельок з соєвого фаршу. Блюдо запікається в духовці без масла, тому фрикадельки виходять цілком дієтичними. Як гарнір до них добре підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. опис приготування: Соєвий фарш не має власного смаку, тому тут...

Яловичина з грибами та картоплею

Яловичина з грибами та картоплею

Яловичина з грибами та картоплею в горщику — це неймовірно смачне і ситне блюдо, яке приносить велику радість домашнім. Готується досить просто і легко опис приготування: Готується яловичина з грибами і картоплею в горщику, тому приготування цієї страви займе досить тривалий час (приблизно пів...