Рецепт Сквош з начинкою з рису

Рецепт Сквош з начинкою з рису
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хвилин.

Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, часник і шавлія, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і 1 3/4 склянки води, довести до кипіння, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. готувати близько 25 хвилин.

Видалити рис з вогню і перемішати з вишнею та горіхами, приправити сіллю і перцем.

Викласти в кожну половинку сквошу начинку, попередньо приправивши сквош сіллю і перцем.


  • сквоша (650 г кожен), розрізаний навпіл— 2 штуки
  • масла— 2 Ст. ложки
  • Luk-salotų, рубаний— 1 штука
  • зубчики часнику, подрібненого— 2 штуки
  • сушеного шалфея— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • дикого рису— 180 грам
  • orexov Pekan (или грецких орехов), нарізаних— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хвилин.

Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, часник і шавлія, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і 1 3/4 склянки води, довести до кипіння, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. готувати близько 25 хвилин.

Видалити рис з вогню і перемішати з вишнею та горіхами, приправити сіллю і перцем.

Викласти в кожну половинку сквошу начинку, попередньо приправивши сквош сіллю і перцем.


Подібні рецепти

Сквош з начинкою з яловичини

Овочевий суп для тих, що худнуть

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Фарширований сквош в марокканському стилі

Фарширований сквош в марокканському стилі

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...