Рецепт Сквош з начинкою з рису
Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями.
опис приготування:
Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хвилин.
Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, часник і шавлія, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і 1 3/4 склянки води, довести до кипіння, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. готувати близько 25 хвилин.
Видалити рис з вогню і перемішати з вишнею та горіхами, приправити сіллю і перцем.
Викласти в кожну половинку сквошу начинку, попередньо приправивши сквош сіллю і перцем.
- сквоша (650 г кожен), розрізаний навпіл— 2 штуки
- масла— 2 Ст. ложки
- Luk-salotų, рубаний— 1 штука
- зубчики часнику, подрібненого— 2 штуки
- сушеного шалфея— 1/2 чайних ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- дикого рису— 180 грам
- orexov Pekan (или грецких орехов), нарізаних— 1/2 склянки
Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, часник і шавлія, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і 1 3/4 склянки води, довести до кипіння, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. готувати близько 25 хвилин.
Видалити рис з вогню і перемішати з вишнею та горіхами, приправити сіллю і перцем.
Викласти в кожну половинку сквошу начинку, попередньо приправивши сквош сіллю і перцем.
Подібні рецепти
Овочевий суп для тих, що худнуть
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...
Фарширований сквош в марокканському стилі
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...
Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом
Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Сквош з яблуком
Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...