Рецепт Суфле з яблук з желатином

Рецепт Суфле з яблук з желатином
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба!

опис приготування:

Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку всім любителям ніжних і легких десертів, в холодному вигляді, да з кулькою морозива — просто смакота! але, до речі, цей класичний рецепт суфле з яблук з желатином сприймає варіації, ви можете використовувати його як начинку для пирогів і тортів, просто замість того, щоб заховати його в формочках в холодильник, починайте промащувати коржі. хай щастить!

  • яєчні жовтки— 6 штук
  • вершки— 400 мілілітрів
  • молоко— 200 мілілітрів
  • желатин— 20 грам
  • яблука— 4 штуки
  • вапно— 1 штука
  • цукор— 150 грам
Суфле з яблук з желатином - фото крок 1 1. Яблука очищаємо від шкірки і насіння. нарізаємо часточками, поливаємо соком лайма, відправляємо в морозилку. Желатин розводимо в 50 мл холодної води.

Суфле з яблук з желатином - фото крок 2 2. У каструлі змішаємо половину вершків і половину цукру, а молоко вливаємо все. Доводимо майже до кипіння.

Суфле з яблук з желатином - фото крок 3 3. Жовтки збиваємо з цукром, що залишився, вводимо в молочну суміш. сюди ж — набряклий желатин. Варимо такий крем ще приблизно п'ять хвилин.

Суфле з яблук з желатином - фото крок 4 4. Яблука дістаємо з морозилки і збиваємо в блендері. вони, хто любить покіслее, можуть додати половинку лайма разом з цедрою.

Суфле з яблук з желатином - фото крок 5 5. Половину вершків збиваємо в пишну піну, змішуємо яблучну крихту, збиті вершки і крем.

Суфле з яблук з желатином - фото крок 6 6. Заливаємо в одну велику форму або в маленькі. Розміщуємо в холодильник, поки не застигне. Потім можна перевернути і вийняти з формочок. Смачного!

Подібні рецепти

Суфле з яблук

Різдвяний штоллен

Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...

Фруктовий торт з желатином

Фруктовий торт з желатином

Ще цей торт називають "; Мозаїка ";. Він давно всім полюбився, а варіантів його приготування існує величезна кількість (з печивом, з цукатами, зі свіжими фруктами, горіхами, бісквіт тощо.. д.). опис приготування: Цей фруктовий торт з желатином можна готувати різними способами. Я пропоную не на...

Холодець з желатином

Холодець з желатином

Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл. опис приготування: Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх. Як п...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...