Рецепт Суфле з яблук з желатином
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба!
опис приготування:
Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку всім любителям ніжних і легких десертів, в холодному вигляді, да з кулькою морозива — просто смакота! але, до речі, цей класичний рецепт суфле з яблук з желатином сприймає варіації, ви можете використовувати його як начинку для пирогів і тортів, просто замість того, щоб заховати його в формочках в холодильник, починайте промащувати коржі. хай щастить!
- яєчні жовтки— 6 штук
- вершки— 400 мілілітрів
- молоко— 200 мілілітрів
- желатин— 20 грам
- яблука— 4 штуки
- вапно— 1 штука
- цукор— 150 грам
2. У каструлі змішаємо половину вершків і половину цукру, а молоко вливаємо все. Доводимо майже до кипіння.
3. Жовтки збиваємо з цукром, що залишився, вводимо в молочну суміш. сюди ж — набряклий желатин. Варимо такий крем ще приблизно п'ять хвилин.
4. Яблука дістаємо з морозилки і збиваємо в блендері. вони, хто любить покіслее, можуть додати половинку лайма разом з цедрою.
5. Половину вершків збиваємо в пишну піну, змішуємо яблучну крихту, збиті вершки і крем.
6. Заливаємо в одну велику форму або в маленькі. Розміщуємо в холодильник, поки не застигне. Потім можна перевернути і вийняти з формочок. Смачного!
Подібні рецепти
Різдвяний штоллен
Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...
Фруктовий торт з желатином
Ще цей торт називають "; Мозаїка ";. Він давно всім полюбився, а варіантів його приготування існує величезна кількість (з печивом, з цукатами, зі свіжими фруктами, горіхами, бісквіт тощо.. д.). опис приготування: Цей фруктовий торт з желатином можна готувати різними способами. Я пропоную не на...
Холодець з желатином
Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл. опис приготування: Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх. Як п...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...