Рецепт Суфле з яблук

Рецепт Суфле з яблук
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук.

опис приготування:

Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делікатну текстуру. Суфле може бути фруктове, ягідне, овочеве і навіть м'ясне. Яблука відмінно поєднуються з різними спеціями, наприклад, з корицею, ваніллю, а також з горіхами.

  • яблука печені— 3 штуки
  • вода— 1/4 склянки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • мигдальний екстракт— 0,5 чайних ложки
  • білки— 5 штук
1 Печені яблука (30 хвилин в духовці при 180 градусах для середнього розміру) очистіть від шкірки і насіння, потім наріжте шматочками. Викладіть яблука в каструлю і влийте воду.

2 Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 10 хвилин.

3 За пару хвилин до готовності покладете цукор і мигдальний екстракт, перемішайте і зніміть з вогню. Поставте масу в холодильник на 10 хвилин.

4 У чашу міксера додайте білки і збийте на високій швидкості до утворення міцних піків.

5 Акуратно вмішати білкову масу до яблучної. В спеціальні формочки для суфле викладіть по столовій ложці приготовленої маси (формочки заповнюйте на ½).

6 Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 15 хвилин, не відчиняйте духовку.

7 Дістаньте суфле і подавайте його до столу трохи остиглим. Смачного!

Подібні рецепти

Суфле з яблук з желатином

Суфле з яблук з манною крупою

Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба! опис приготування: Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку ...

Шоколадне суфле

Шоколадне суфле

Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Смородинове суфле

Смородинове суфле

Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...