Рецепт Суфле з яблук
Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук.
опис приготування:
Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делікатну текстуру. Суфле може бути фруктове, ягідне, овочеве і навіть м'ясне. Яблука відмінно поєднуються з різними спеціями, наприклад, з корицею, ваніллю, а також з горіхами.
- яблука печені— 3 штуки
- вода— 1/4 склянки
- цукор— 3 Ст. ложки
- мигдальний екстракт— 0,5 чайних ложки
- білки— 5 штук
2 Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 10 хвилин.
3 За пару хвилин до готовності покладете цукор і мигдальний екстракт, перемішайте і зніміть з вогню. Поставте масу в холодильник на 10 хвилин.
4 У чашу міксера додайте білки і збийте на високій швидкості до утворення міцних піків.
5 Акуратно вмішати білкову масу до яблучної. В спеціальні формочки для суфле викладіть по столовій ложці приготовленої маси (формочки заповнюйте на ½).
6 Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 15 хвилин, не відчиняйте духовку.
7 Дістаньте суфле і подавайте його до столу трохи остиглим. Смачного!
Подібні рецепти
Суфле з яблук з манною крупою
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба! опис приготування: Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку ...
Шоколадне суфле
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Смородинове суфле
Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...