Рецепт Суфле зі шпинату

Рецепт Суфле зі шпинату
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування суфле з шпинату, молока і сиру.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити страву для суфле або 6 окремих страв маслом в розбризкувачі. Посипати панірувальними сухарями. Відкласти в сторону.

Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити парову корзину у велику каструлю, заповнити водою на 5 см. Довести до кипіння і додати шпинат. Накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Злити воду і занурити в чашу з крижаною водою. Дати охолонути і віджати воду. Викласти шпинат в миску кухонного комбайна і подрібнити. У вас повинна вийти приблизно 1 чашка.

Розтопити масло в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин. Поступово додати молоко і довести до кипіння. варити, постійно помішуючи, поки маса трохи не загусне, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

У великій мисці збити 2 яєчних жовтки. Поступово додати молочний соус, збити. Додати варений шпинат і тертий сир.

збити 4 яєчні білки і щіпку винного каменю міксером, поступово збільшуючи швидкість.

викласти 1/3 яєчних білків в суміш шпинату, перемішати. Додати білки, що залишилися. Вилити масу в підготовлені форми.

Випікати суфле в духовці до золотистої скоринки, від 20 до 30 хвилин.


  • панірувальних сухарів— 3 Ст. ложки
  • шпинату— 300 грам
  • вершкового масла— 4 чайних ложки
  • борошна— 3 Ст. ложки
  • молока— 1 1/2 Ст. ложки(знежиреного )
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки(розділені на білки і жовтки)
  • яєчні білки— 2 штуки
  • винного каменю— 1 щіпка
Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити страву для суфле або 6 окремих страв маслом в розбризкувачі. Посипати панірувальними сухарями. Відкласти в сторону.

Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити парову корзину у велику каструлю, заповнити водою на 5 см. Довести до кипіння і додати шпинат. Накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Злити воду і занурити в чашу з крижаною водою. Дати охолонути і віджати воду. Викласти шпинат в миску кухонного комбайна і подрібнити. У вас повинна вийти приблизно 1 чашка.

Розтопити масло в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин. Поступово додати молоко і довести до кипіння. варити, постійно помішуючи, поки маса трохи не загусне, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

У великій мисці збити 2 яєчних жовтки. Поступово додати молочний соус, збити. Додати варений шпинат і тертий сир.

збити 4 яєчні білки і щіпку винного каменю міксером, поступово збільшуючи швидкість.

викласти 1/3 яєчних білків в суміш шпинату, перемішати. Додати білки, що залишилися. Вилити масу в підготовлені форми.

Випікати суфле в духовці до золотистої скоринки, від 20 до 30 хвилин.


Подібні рецепти

Щи зі шпинату

Салат зі шпинату і персиків

Як же гарні по весні і влітку зелений борщ! Після зимової важкої їжі так хочеться свіжості і легкості! Давайте згадаємо, як приготувати борщ зі шпинату. А це, якщо ви не знаєте, дуже просто! опис приготування: зелені щи — одне з моїх улюблених перших страв. Такі супи відмінно витаминизируют ор...

Суп зі шпинату з яйцем

Суп зі шпинату з яйцем

Страви з шпинату дуже корисні, тому давайте приготуємо смачний, корисний і легкий суп до обіду. Навіть якщо у вас мало часу, за допомогою цього рецепта все вийде дуже швидко і без особливого клопоту. опис приготування: Шпинат дуже корисний, це ні для кого не секрет, тому давайте зваримо з ньог...

Смузі із замороженого шпинату

Смузі із замороженого шпинату

Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...

Соус зі шпинату і артишоків

Соус зі шпинату і артишоків

Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння. накрити кришк...

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Чудовий соус до гарнірів з червоного шпинату для любителів гостренького. Соус з червоного шпинату з кокосом насичує і живить. Чудовий вихід для заміни м'яса в вашому раціоні. опис приготування: На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, я і сама більшу частину свого жит...