Рецепт Суфле зі шпинату
Рецепт приготування суфле з шпинату, молока і сиру.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити страву для суфле або 6 окремих страв маслом в розбризкувачі. Посипати панірувальними сухарями. Відкласти в сторону.
Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити парову корзину у велику каструлю, заповнити водою на 5 см. Довести до кипіння і додати шпинат. Накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Злити воду і занурити в чашу з крижаною водою. Дати охолонути і віджати воду. Викласти шпинат в миску кухонного комбайна і подрібнити. У вас повинна вийти приблизно 1 чашка.
Розтопити масло в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин. Поступово додати молоко і довести до кипіння. варити, постійно помішуючи, поки маса трохи не загусне, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і відкласти в сторону.
У великій мисці збити 2 яєчних жовтки. Поступово додати молочний соус, збити. Додати варений шпинат і тертий сир.
збити 4 яєчні білки і щіпку винного каменю міксером, поступово збільшуючи швидкість.
викласти 1/3 яєчних білків в суміш шпинату, перемішати. Додати білки, що залишилися. Вилити масу в підготовлені форми.
Випікати суфле в духовці до золотистої скоринки, від 20 до 30 хвилин.
- панірувальних сухарів— 3 Ст. ложки
- шпинату— 300 грам
- вершкового масла— 4 чайних ложки
- борошна— 3 Ст. ложки
- молока— 1 1/2 Ст. ложки(знежиреного )
- солі— 1/2 чайних ложки
- свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
- яйця— 2 штуки(розділені на білки і жовтки)
- яєчні білки— 2 штуки
- винного каменю— 1 щіпка
Заповнити чашу льодом і водою, відкласти в сторону. Помістити парову корзину у велику каструлю, заповнити водою на 5 см. Довести до кипіння і додати шпинат. Накрити кришкою і варити близько 3 хвилин. Злити воду і занурити в чашу з крижаною водою. Дати охолонути і віджати воду. Викласти шпинат в миску кухонного комбайна і подрібнити. У вас повинна вийти приблизно 1 чашка.
Розтопити масло в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин. Поступово додати молоко і довести до кипіння. варити, постійно помішуючи, поки маса трохи не загусне, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню і відкласти в сторону.
У великій мисці збити 2 яєчних жовтки. Поступово додати молочний соус, збити. Додати варений шпинат і тертий сир.
збити 4 яєчні білки і щіпку винного каменю міксером, поступово збільшуючи швидкість.
викласти 1/3 яєчних білків в суміш шпинату, перемішати. Додати білки, що залишилися. Вилити масу в підготовлені форми.
Випікати суфле в духовці до золотистої скоринки, від 20 до 30 хвилин.
Подібні рецепти
Салат зі шпинату і персиків
Як же гарні по весні і влітку зелений борщ! Після зимової важкої їжі так хочеться свіжості і легкості! Давайте згадаємо, як приготувати борщ зі шпинату. А це, якщо ви не знаєте, дуже просто! опис приготування: зелені щи — одне з моїх улюблених перших страв. Такі супи відмінно витаминизируют ор...
Суп зі шпинату з яйцем
Страви з шпинату дуже корисні, тому давайте приготуємо смачний, корисний і легкий суп до обіду. Навіть якщо у вас мало часу, за допомогою цього рецепта все вийде дуже швидко і без особливого клопоту. опис приготування: Шпинат дуже корисний, це ні для кого не секрет, тому давайте зваримо з ньог...
Смузі із замороженого шпинату
Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...
Соус зі шпинату і артишоків
Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння. накрити кришк...
Соус до гарнірів з червоного шпинату
Чудовий соус до гарнірів з червоного шпинату для любителів гостренького. Соус з червоного шпинату з кокосом насичує і живить. Чудовий вихід для заміни м'яса в вашому раціоні. опис приготування: На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, я і сама більшу частину свого жит...