Рецепт Суфле з тріски

Рецепт Суфле з тріски
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку.

опис приготування:

Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і красива альтернатива тривіальним домашнім котлет, які вже порядком набридли і є якимось диким пережитком радянського минулого. До того ж, тріску краще запікати, а не смажити — зовсім інший смак же.

Так що, озброюємось рецептом — і марш на кухню!


  • лихоманка— 600 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Яєчний жовток— 3 штуки
  • рукола— 50 грам
  • розмарин гілочки— 1 штука
  • Яєчний білок— 3 штуки
  • вершки 20-22%  — 100 мілілітрів
Суфле з тріски - фото крок 1 Треску вместе с веточкой розмарина кладем в холодную воду. Доводимо воду до кипіння, после чего сливаем.

Суфле з тріски - фото крок 2 Кусочки сварившейся рыбы складываем в чашу блендера.

Суфле з тріски - фото крок 3 Подрібнюємо до однорідності.

Суфле з тріски - фото крок 4 Белки взбиваем вместе со щепоткой соли до консистенции густой пены.

Суфле з тріски - фото крок 5 Желтки слегка взбиваем со сливками и добавляем к нашей рыбе.

Суфле з тріски - фото крок 6 Рукколу тоже измельчаем и добавляем к треске.

Суфле з тріски - фото крок 7 Теперь добавляем к рыбе взбитые белки, акуратно перемішуємо.

Суфле з тріски - фото крок 8 Перемешивать нужно очень аккуратно, чтобы оставалось как можно больше воздуха.

Суфле з тріски - фото крок 9 Формы для запекания смазываем сливочным маслом. Выкладываем в них нашу рыбную массу.

Суфле з тріски - фото крок 10 випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах. Готово! Подавать горячим прямо в том же горшочке, в котором и запекалось.

Подібні рецепти

Суп з тріски з морепродуктами і помідорами

Салат з печінки тріски (рецепт)

Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій ка...

Філе тріски під скоринкою

Філе тріски під скоринкою

До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...

Філе тріски з помідорами і грибами

Філе тріски з помідорами і грибами

Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...