Рецепт Суфле з тріски
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку.
опис приготування:
Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і красива альтернатива тривіальним домашнім котлет, які вже порядком набридли і є якимось диким пережитком радянського минулого. До того ж, тріску краще запікати, а не смажити — зовсім інший смак же.
Так що, озброюємось рецептом — і марш на кухню!
- лихоманка— 600 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Яєчний жовток— 3 штуки
- рукола— 50 грам
- розмарин гілочки— 1 штука
- Яєчний білок— 3 штуки
- вершки 20-22% — 100 мілілітрів
Кусочки сварившейся рыбы складываем в чашу блендера.
Подрібнюємо до однорідності.
Белки взбиваем вместе со щепоткой соли до консистенции густой пены.
Желтки слегка взбиваем со сливками и добавляем к нашей рыбе.
Рукколу тоже измельчаем и добавляем к треске.
Теперь добавляем к рыбе взбитые белки, акуратно перемішуємо.
Перемешивать нужно очень аккуратно, чтобы оставалось как можно больше воздуха.
Формы для запекания смазываем сливочным маслом. Выкладываем в них нашу рыбную массу.
випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах. Готово! Подавать горячим прямо в том же горшочке, в котором и запекалось.
Подібні рецепти
Салат з печінки тріски (рецепт)
Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій ка...
Філе тріски під скоринкою
До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...
Філе тріски з помідорами і грибами
Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...
Філе тріски в клярі
Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...
Шашлик з риби тріски
Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...