Рецепт Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру.
опис приготування:
Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь.
- стаута (такого, як Гіннес) — 1 Склянка
- несолоного вершкового масла— 220 грам
- соди— 1 1/2 чайних ложки
- солі— 3/4 чайних ложки
- великих яйця— 2 штуки
- гіркого шоколаду— 240 грам(начинка)
- вершкового масла, кімнатної температури— 2 Ст. ложки(начинка)
- ірландського віскі— 1-2 чайних ложок(по бажанню) начинка)
- несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 240 грам(крем)
- ірландського крем-лікеру Irish Cream (молока або густих вершків) — 6-8 Ст. ложок(крем)
2. У великій мисці віночком змішати борошно, цукор, соду і ¾ чайної ложки солі. В іншій мисці збити яйця і сметану. Додати суміш стаута в яєчну масу і перемішати. Додати борошняну суміш і збити міксером на повільній швидкості. Розділити тісто між відділеннями форми, наповнюючи їх на ⅔ обсягу.
3. випікати капкейкі, поки вставлена в центр зубочистка не буде виходити чистою, 18-22 хвилини. Дати капкейк повністю охолонути у формі.
4. зробити начинку. Викласти дрібно нарізаний шоколад в миску. Довести до кипіння вершки в каструлі і залити ними шоколад. Дати постояти протягом 1 хвилини, а потім перемішати до однорідної маси. Якщо цього недостатньо, щоб розтопити шоколад, помістіть миску на 20 секунд в мікрохвильовку. Додати вершкове масло і віскі (якщо використовується) і розмішати до однорідності. Дати начинці постояти протягом 1 годину, поки вона не загусне. Спеціальним пристосуванням вирізати в капкейк круглі отвори приблизно на дві третини.
5. Заповнити отвори приготовленої шоколадною начинкою. Це зручно робити за допомогою кондитерського мішечка.
6. зробити крем. У мисці збити міксером на середній швидкості вершкове масло протягом 2-3 хвилин. Зменшити швидкість до повільної і поступово додати цукрову пудру, а потім ірландський крем-лікер. Прикрасити капкейкі кремом і подавати.
Подібні рецепти
Шоколадні капкейки з полуничним кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...
Шоколадні капкейки з м'ятним кремом
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...
Шоколадні капкейки з шоколадною начинкою
Капкейк - це тістечко розміром з чашку. Такі тістечка завжди доречні на святковому столі. Їх зручно подавати поштучно за кількістю гостей. опис приготування: Це рецепт воістину для любителів шоколаду. Помірно солодкі кекси з ніжною шоколадною начинкою. Верх тістечок можна прикрасити ягодами, ц...
Шоколадне печиво з вершковим кремом
Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Це шоколадне печиво не дуже солодке, його добре подавати як з кавою, так і з морозивом. кількість порцій: 10-12 сіль— 0,25 чайних ложки сода— 0,25 чайних ложки вершкове масло м'яке— 14 Ст. ложок молоко— ...