Рецепт Граавілохі з сьомги

Рецепт Граавілохі з сьомги
Кількість порцій: 10 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею.

опис приготування:

Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шкірою натирають сумішшю чорного перцю, солі, цукру, пересипають кропом, збризкують горілкою. Загортають харчовою плівкою і маринують в холодильнику не менше доби.

  • сьомга— 500 грам(філе шкіри)
  • кріп— 1 пучок
  • горілка— 2 Ст. ложки
  • Фенхель— 1/2 чайних ложки(насіння)
  • Перець чорний горошок— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 Ст. ложки
Граавілохі з сьомги - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Філе сьомги розріжте на дві частини, промийте під холодною водою, ретельно обсушити паперовими рушниками.

Граавілохі з сьомги - фото крок 2 кріп подрібніть. Чорний перець і насіння фенхелю потовчіть трохи в ступці, додайте до них цукор і сіль.
Дно контейнера збризніть горілкою, посипте сумішшю спецій, сіль і пісочний, зверху - кропом. Одну половину філе укладіть на зелену "; подушку ";, вдавивши шкірою вниз, зверху посипте сумішшю сухого маринаду і покрийте рівномірним шаром кропу, побризкати горілкою.

Граавілохі з сьомги - фото крок 3 Другу половину філе натріть сумішшю з боку м'якоті, побризкати горілкою. Покладіть зверху першого шматка шкірою вгору. засипте маринадом, побризкати горілкою, присипте кропом.
Філе щільно загорніть в харчову плівку, зверху покладіть гніт, закрийте контейнер кришкою. Залиште при кімнатній температурі на 2 годину, потім відправте в холодильник на 24 годину. Якщо залишите рибу маринуватися ще на 1-2 діб, то вона стане тільки смачніше.

Граавілохі з сьомги - фото крок 4 Філе обтрусіть від розсолу, наріжте тонкими скибочками гострим широким ножем. Ніж тримайте під кутом, зрізуючи скибочку з шкіри без темної частини.
Цілий шматок філе, загорнутий в харчову плівку, можна зберігати в холодильнику до 10 днів.

Подібні рецепти

Суп з хребтів сьомги

Запечені курячі стегенця

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...

Суп із сьомги з креветками

Суп із сьомги з креветками

Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...