Рецепт Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Рецепт Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі
Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування грибів

кількість порцій: 4
  • невеликих печериць— 8 штук
  • лавровий лист— 1 штука
  • горошин чорного перцю— 6 штук
  • нирки гвоздики— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • качана салат фризі— 1 штука
  • рисової вермішелі— 100 грам
  • борошна— 50 грам
  • панірувальних сухарів— 50 грам
  • рослинної олії— 100 грам
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
  • вершків жирністю 33%  — 50 мілілітрів
  • оливкового майонезу— 50 мілілітрів
  • соєвого соусу— 1 Чайна ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • порошку чилі— 1 щіпка
Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 1 На обробну дошку або плоске блюдо просіяти борошно. гриби почистити, помити і порізати тонкими пластинками, обваляти кожну пластинку в борошні.

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 2 Сухарі засипати в глибоку миску. Лавровий лист, чорний перець, гвоздику дрібно потовкти в ступці, засипати до сухарів. Гриби покласти в миску з сухарями, розмішати вміст миски, так щоб гриби були щільно вкриті сухарями з усіх боків.

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 3 Рослинна олія нагріти в сковороді. обсмажити гриби, по 2 хв. з кожного боку. Розкласти на паперові серветки, дати стекти зайвому маслу.

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 4 закип'ятити воду, посолити. Рисову вермішель закинути в окріп, варити 4 хв., потім відкинути на друшляк і обдати холодною водою.

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 5 Салат розібрати на листя, помити і обсушити паперовими серветками. Крупно нарвати і покласти в салатницю. цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями. Додати цибулю і вермішель в салат.

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі - фото крок 6 часник почистити, розчавити, перемішати з порошком чилі, соєвим соусом, вершками і майонезом. Заправити отриманою сумішшю салат. Приправити сіллю за смаком і розмішати. Зверху викласти обсмажені гриби.

Подібні рецепти

Яловичина з салатом і локшиною

Яловичина з рисовою локшиною

Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте! опис приготування: Як приготувати яловичину з салатом і локшиною: розігріти духовку. Викласти стейк...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами. опис приготування: Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як зав...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Сендвічі з салатом з тунця

Сендвічі з салатом з тунця

Сендвічі з салатом з тунця — одні з найбільш популярних сендвічів в Сполучених Штатів, тому якщо ви любите перекушувати бутербродами — цей рецепт допоможе вам вдало урізноманітнити раціон. опис приготування: Сендвічі з салатом з тунця — це прекрасний варіант для смачного і ситного перекусу по ...