Рецепт Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів.
кількість порцій: 4
- перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки
- рослинна олія— 50 мілілітрів
- вапно— 0,5 штуки
- баклажани— 800 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- червоні помідори— 400 грам
- петрушка— 30 грам
- часник— 3 часточки
2. На сковороду вливаємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо нарізані баклажани. Вогонь повинен бути досить сильний, і масло на сковороду НЕ підливаємо, навіть якщо баклажани його повністю вберуть.
3. Коли Ви побачите, що баклажани з усіх боків зарум'янилися, додаємо до них заздалегідь приготовлених помідорів, які ми нарізали невеликими шматочками. Трохи зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин десять, кришкою не накривати. Не забуваємо перемішувати.
4. Промиваємо листя петрушки і очищаємо часник. Потім дрібно їх нарізаємо.
5. Подрібнений часник і петрушку додаємо в самому закінчення приготування овочів. Трохи поперчити і посолити, додаємо сік лимона або лайма, перемішуємо. Хвилини через дві вимикаємо вогонь.
6. Перекладаємо овочі на тарілку. Цю страву можна подавати як гарячим, так і холодним.
Подібні рецепти
Соте з свинини
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...
Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...