Рецепт Суфле з гарбуза

Рецепт Суфле з гарбуза
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З приходом осені яскрава гарбуз з'являється практично на всіх прилавках овочевих магазинів і так хочеться з неї щось приготувати. Яке у вас улюблена страва з гарбуза? Я поділюся рецептом суфле!

опис приготування:

Суфле з гарбуза — десерт, який сподобається абсолютно всім! Це реально діючий спосіб нагодувати гарбузом дітей! При цьому суфле виходить в міру солодким, в його складі всього 1 ст. ложка сахара. Так, сам рецепт, як приготувати суфле з гарбуза дуже простий. Я готую його і в маленьких формочках і у великій формі, розрізаючи потім суфле на квадратики. Обов'язково спробуйте приготувати це осіннє ласощі!

  • гарбуз— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 20 грам
Суфле з гарбуза - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Гарбуз очистите від насіння і шкірки. Нам потрібно 200 грам м'якоті гарбуза.

Суфле з гарбуза - фото крок 2 Проваріть гарбуз протягом 10-15 хвилин (в залежності від сорту гарбуза) до м'якості, а потім пюріруйте за допомогою блендера.

Суфле з гарбуза - фото крок 3 Поки вариться гарбуз, жовтки відокремити від білків. Білки збийте з дрібкою солі до гострих піків.

Суфле з гарбуза - фото крок 4 Жовтки змішайте з цукром, можна додати трохи ванільного цукру.

Суфле з гарбуза - фото крок 5 Збийте до посветления маси.

Суфле з гарбуза - фото крок 6 До жовтків додайте борошно і гарбузове пюре. гарненько перемішайте.

Суфле з гарбуза - фото крок 7 Ось такою вийшла гарбузова маса.

Суфле з гарбуза - фото крок 8 Тепер приблизно по 1 ложці додавайте збиті білки і втручайтеся їх.

Суфле з гарбуза - фото крок 9 Вийде яскрава і повітряна маса.

Суфле з гарбуза - фото крок 10 Невеликі формочки для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть в них гарбузову масу. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Суфле з гарбуза - фото крок 11 Ось таким красивим вийшло суфле. можливо, знадобиться трохи більше часу для запікання, у мене духовка не сильно потужна, тому суфле готувалося майже 40 хвилин.

Суфле з гарбуза - фото крок 12 Смачного!

Подібні рецепти

Шоколадне суфле

Рецепт запіканки з гарбуза

Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Смородинове суфле

Смородинове суфле

Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Суфле з брокколі і трьох видів сиру

Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...