Рецепт Суфле з гарбуза
З приходом осені яскрава гарбуз з'являється практично на всіх прилавках овочевих магазинів і так хочеться з неї щось приготувати. Яке у вас улюблена страва з гарбуза? Я поділюся рецептом суфле!
опис приготування:
Суфле з гарбуза — десерт, який сподобається абсолютно всім! Це реально діючий спосіб нагодувати гарбузом дітей! При цьому суфле виходить в міру солодким, в його складі всього 1 ст. ложка сахара. Так, сам рецепт, як приготувати суфле з гарбуза дуже простий. Я готую його і в маленьких формочках і у великій формі, розрізаючи потім суфле на квадратики. Обов'язково спробуйте приготувати це осіннє ласощі!
- гарбуз— 200 грам
- яйця— 2 штуки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 щіпка
- борошно— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 20 грам
Проваріть гарбуз протягом 10-15 хвилин (в залежності від сорту гарбуза) до м'якості, а потім пюріруйте за допомогою блендера.
Поки вариться гарбуз, жовтки відокремити від білків. Білки збийте з дрібкою солі до гострих піків.
Жовтки змішайте з цукром, можна додати трохи ванільного цукру.
Збийте до посветления маси.
До жовтків додайте борошно і гарбузове пюре. гарненько перемішайте.
Ось такою вийшла гарбузова маса.
Тепер приблизно по 1 ложці додавайте збиті білки і втручайтеся їх.
Вийде яскрава і повітряна маса.
Невеликі формочки для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть в них гарбузову масу. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Ось таким красивим вийшло суфле. можливо, знадобиться трохи більше часу для запікання, у мене духовка не сильно потужна, тому суфле готувалося майже 40 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт запіканки з гарбуза
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...
Смородинове суфле
Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...
Суфле з брокколі і трьох видів сиру
Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...