Рецепт Грушевий десерт
половини груші, обсмажені в олії, всередині з заварним кремом і политі апельсиновим сиропом.
кількість порцій: 4
- апельсин— 2 штуки
- груші— 4 штуки
- лимонний сік— 1 Ст. ложка
- топлене масло— 2 Ст. ложки
- цукрова пудра— 2 Ст. ложки
- заварний крем— 200 мілілітрів
Очистити 4 груші, розрізати на половинки і занурити відразу в ємність з холодною водою, містить 1 столову ложку лимонного соку.
Це повинно запобігти їх потемніння.
розтопити 2 столові ложки топленого масла в каструлі на середньому вогні, насипати 2 столові ложки цукрової пудри і додати груші. Підрум'янити з обох сторін.
Залити апельсиновий сік в ту ж сковороду (без груш уже) і залишити, поки не вийде апельсиновий сироп.
Викласти пару груш на тарілку. Заповніть центр заварним кремом.
Налийте апельсиновий сироп з усіх боків і відразу подавайте.
Подібні рецепти
Грушевий пиріг з Франжіпані
Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...
Грушевий пиріг з розмарином
Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...
Грушевий пиріг
Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...
Грушевий коктейль і журавлиною
Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...
Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...