Рецепт Суп на м'ясному бульйоні

Рецепт Суп на м'ясному бульйоні
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
На м'ясному бульйоні можна приготувати дуже багато різних страв, серед яких борщі і супи, соуси і гарніри. Пропонуємо простий рецепт, як приготувати суп на м'ясному бульйоні, виходить дуже смачно.

опис приготування:

Такий супчик дуже ситний, тому як в його склад входять макарони, м'ясо, а зварений він на основі м'яса та кісток. Можна використовувати курку, яловичину або будь-яке інше м'ясо за смаком, від цього змінитися тільки жирність готового бульйону. Велика кількість зелені разом з вареним яйцем роблять його смак цікавим і насиченим.

  • курячі стегна— 0,5 кілограма
  • Лук-пориста— 1 штука
  • яйце— 5 штук
  • зелень— 1 пучок
  • макарони— 150 грам
  • морквина— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
Суп на м'ясному бульйоні - фото крок 1 1. М'ясо курки гарненько моєму, видаляємо пір'я і кладемо в каструлю, заливаємо окропом і відправляємо на плиту. Чистимо і моєму морквину, нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в каструлю. Лук моєму і зрізаємо зелене листя, відправляємо їх в бульйон. Варимо до повної готовності м'яса, знімаючи піну, 30-35 хвилин.

Суп на м'ясному бульйоні - фото крок 2 2. Окремо відварюємо макарони і яйця. Готовий бульйон солимо і виймаємо всі овочі з м'ясом. Повертаємо його на плиту на маленький вогонь.

Суп на м'ясному бульйоні - фото крок 3 3. М'ясо зчищають з кістки, шкіру викидаємо, а решта нарізаємо невеликими шматочками.

Суп на м'ясному бульйоні - фото крок 4 4. У киплячий бульйон відправляємо макарони і порізане м'ясо, подрібнені шматочки моркви. Зелень миємо й нарізаємо дрібно, кладемо в бульйон. Солимо і додаємо до смаку спеції.

Суп на м'ясному бульйоні - фото крок 5 5. Готовий суп на бульйоні подаємо з очищеним і розрізаним на 2 частини яйцем. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні

Салат з болгарського перцю на зиму

Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...

Суп грибний на курячому бульйоні

Суп грибний на курячому бульйоні

Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Обожнюю супи зі свіжої зелені і молодих овочів. Це мій заряд бадьорості на весь день! Суп з щавлю на курячому бульйоні завжди виходить смачним, легким, ситним і корисним. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Використовуйте молоде листя щавлю. У старих листках накопичується зайва щавлева кис...