Рецепт Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Рецепт Грушевий пиріг з мигдальним кремом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 40 хв.
Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом.

опис приготування:

приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 столових ложок води.

Загорнути тісто в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 190 градусів. На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 30 см. викласти тісто в знімну форму для випікання, розрівняти і обрізати краю, якщо необхідно. Поставити в холодильник.

зробити начинку. У кухонному комбайні подрібнити мигдаль з кондитерським цукром. Додати масло, яйце, борошно, сіль і екстракт мигдалю. Збити до отримання однорідної маси.

Викласти мигдальний крем на поверхню пирога і поставити в холодильник на 15 хвилин.

Впорядкувати скибочки груші віялом над мигдальним кремом. Викласти пиріг на лист для випічки і випікати від 40 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Дати пирогу охолонути у формі. Витягти пиріг з форми, розтопити абрикосовий джем і змастити ним пиріг.


  • Для тіста:борошна, а также мука для поверхности— 11/4 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • цукрового піску— 1/2 чайних ложки
  • крижаної води— 2-4 Ст. ложок
  • велике яйце— 1 штука
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • екстракту мигдалю— 1/2 чайних ложки
  • абрикосового джема— 1/2 склянки
  • груш, нарізаних— 900 грам
приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 столових ложок води.

Загорнути тісто в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 190 градусів. На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 30 см. викласти тісто в знімну форму для випікання, розрівняти і обрізати краю, якщо необхідно. Поставити в холодильник.

зробити начинку. У кухонному комбайні подрібнити мигдаль з кондитерським цукром. Додати масло, яйце, борошно, сіль і екстракт мигдалю. Збити до отримання однорідної маси.

Викласти мигдальний крем на поверхню пирога і поставити в холодильник на 15 хвилин.

Впорядкувати скибочки груші віялом над мигдальним кремом. Викласти пиріг на лист для випічки і випікати від 40 до 45 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Дати пирогу охолонути у формі. Витягти пиріг з форми, розтопити абрикосовий джем і змастити ним пиріг.


Подібні рецепти

Грушевий пиріг

Смажене куряче філе з скоринкою

Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Пропоную рецепт дуже смачного річного десерту — грушевий пиріг в карамельної заливці, в якому тонке пісочне тісто поєднується з соковитою грушею, карамельної заливкою і повітряної меренгою. опис приготування: Приготувати грушевий пиріг в карамельної заливці дуже просто, якщо слідувати покроков...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Грушевий коктейль і журавлиною

Грушевий коктейль і журавлиною

Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...

Грушевий десерт

Грушевий десерт

половини груші, обсмажені в олії, всередині з заварним кремом і политі апельсиновим сиропом. кількість порцій: 4 апельсин— 2 штуки груші— 4 штуки лимонний сік— 1 Ст. ложка топлене масло— 2 Ст. ложки цукрова пудра— 2 Ст. ложки заварний крем— 200 мілілітрів Вичавити сік з 2 апельсинів, вико...